Ristihäivytyksen ottaminen käyttöön Apple Music -apissa

Lue, miten voit häivyttää kappaleita Apple Music -apissa iPhonessa, iPadissa ja Macissa.

Ristihäivytyksen ottaminen käyttöön iPhonessa tai iPadissa

1. Avaa Asetukset.

2. Napauta Apple Music.

3. Ota Ristihäivytys käyttöön. Jos et näe Ristihäivytys-vaihtoehtoa, päivitä iPhoneen tai iPadiin iOS- tai iPadOS-käyttöjärjestelmän uusin versio.

iPhone, jossa näkyy Musiikki-asetuksissa käyttöönotettu Ristihäivytys

Sitten voit määrittää, kuinka kauan nykyisen kappaleen uloshäivytys ja uuden kappaleen häivytys sisään kestää, vetämällä liukusäädintä.

Ristihäivytyksen ottaminen käyttöön Macissa

1. Avaa Apple Music -appi.

2. Valitse valikkoriviltä Musiikki > Asetukset.

3. Klikkaa Toisto-välilehteä.

4. Valitse Ristihäivytys.

Sitten voit määrittää, kuinka kauan nykyisen kappaleen uloshäivytys ja uuden kappaleen häivytys sisään kestää, vetämällä liukusäädintä.