Jos HomePodin Siri ilmoittaa, että se ei voi muodostaa internet-yhteyttä

Jos Siri sanoo ”Minulla on vaikeuksia yhdistää internetiin”, HomePod ei muodosta yhteyttä Wi-Fiin. Avaa Koti-appi ja tarkista signaalin voimakkuus ja mahdollinen Wi‑Fi-verkkoristiriita.

Verkkoristiriidan tarkistaminen Koti-apista

Avaa Koti-appi iPhonessa, iPadissa tai Macissa. Jos saat hälytyksen, että iPhone ja HomePod ovat eri Wi-Fi-verkoissa, yhdistä HomePod samaan Wi-Fi-verkkoon kuin iPhone.

1. Napauta tai klikkaa HomePod-verkot eivät täsmää ‑hälytyksen alta Näytä tiedot.

Koti-apin kotinäytön yläosassa näkyy HomePod-verkot eivät täsmää ‑hälytys
  2. Napauta tai klikkaa Siirrä HomePod verkkoon [Wi-Fi-verkko].

HomePod-asetusnäytön yläosassa näkyy valinta HomePodin siirtämisestä toiseen Wi-Fi-verkkoon

Odota, kunnes Wi-Fi-verkko on päivitetty, ja yritä sitten Siri-pyyntöä uudelleen.

Wi-Fi-signaalin voimakkuuden tarkistaminen Koti-apista

1. Avaa Koti-appi iPhonessa, iPadissa tai Macissa.

2. Napauta tai klikkaa HomePodia ja sitten Asetukset-painikettaKuvaan ei ole lisätty vaihtoehtoista tekstiä.

3. Vieritä alas kohtaan Wi‑Fi-verkko. Verkon nimen vieressä näkyvä Wi-Fi-signaalin voimakkuuden ilmaisin kertoo yhteyden voimakkuuden. Jos olet yhdistänyt HomePodit stereoihin, napauta Kaiuttimet ja napauta sitten HomePodia, jotta näet Wi-Fi-signaalin voimakkuuden ilmaisimen.

HomePod-asetusnäytön alaosassa näkyvät Wi-Fi-verkon tiedot

Wi-Fi-verkon signaalin voimakkuuden ilmaisin ei ole tuettu HomePod-kaiuttimissa, jotka on liitetty verkkoon, joissa vertaisliikenne on estetty. Näitä verkkoja ovat esimerkiksi jotkin suljetut verkot.

Jos Wi-Fi-signaali on heikko

Jos signaalin voimakkuuden ilmaisimessa näkyy kaksi palkkia tai vähemmänKuvalle ei ole vaihtoehtoista tekstiä, Wi‑Fi-signaalin voimakkuus on heikko. Kokeile siirtää HomePod lähemmäs reititintä ja poistaa mahdolliset langattomien yhteyksien häiriöiden lähteet.

Jos HomePod ei voi muodostaa yhteyttä Wi-Fi-verkkoon

Jos signaalin voimakkuuden ilmaisimessa näkyy huutomerkkiKuvalle ei ole vaihtoehtoista tekstiä, HomePod ei voi muodostaa yhteyttä Wi‑Fi-verkkoon. Kokeile seuraavia ohjeita. Tarkista jokaisen vaiheen jälkeen, onko ongelma ratkennut.

1. Tarkista verkon asetukset.

2. Irrota HomePod virtalähteestä ja liitä se takaisin. Odota sitten 20–30 sekuntia.

3. Palauta HomePodin tehdasasetukset ja ota HomePod uudelleen käyttöön.

Jos ongelma ei ratkea, ota yhteyttä Apple-tukeen.