Game Centerin käyttäminen kaverien kanssa pelaamiseen

Lähetä kaveripyyntöjä, hallinnoi profiiliasi, ansaitse saavutuksia ja kilpaile tulostaulukoissa useilla laitteilla Game Centerissä.

Game Center -profiilin luominen

Tässä artikkelissa kerrotaan, miten voit luoda yksilöllisen memojin ja muokatut nimikirjaimet sisältävän profiilin.

iPhone tai iPad

1. Avaa Asetukset. Selaa Game Centeriin ja napauta sitä.

2. Jos Game Center ei ole käytössä, ota se käyttöön ja kirjaudu sisään Apple ID:lläsi.*

Game Centerin asetukset iPhonessa. Näet profiilisi, lempinimesi ja muut valinnat.
  3. Napauta Lempinimi-kenttää ja syötä nimi, jonka kaverisi näkevät, kun pelaatte yhdessä. Jos et keksi nimeä, voit käyttää jotakin satunnaisesti luoduista ehdotuksista.

4. Jos haluat muokata lempinimesi yhteydessä näkyvää kuvaa, napauta Muokkaa avataria. Voit luoda memojin, käyttää aiemmin luotua versiota tai muokata lempinimesi alkukirjaimien ulkoasua.

* Jos lempinimi tai muut tiedot on jo annettu, sinulla saattaa jo olla Game Center ‑profiili. Voit tarkistaa, oletko kirjautunut iPhoneen tai iPadiin Apple ID:lläsi, valitsemalla Asetukset ja etsimällä Apple ID:si. Jos haluat tarkistaa, oletko kirjautunut Maciin Apple ID:lläsi, valitse Omenavalikko  > Järjestelmäasetukset, klikkaa Game Center ja katso, näetkö Apple ID:si.

Mac

1. Valitse Omenavalikko  > Järjestelmäasetukset ja klikkaa Game Center.

2. Jos Game Center ei ole käytössä, ota se käyttöön ja kirjaudu sisään Apple ID:lläsi.*

3. Voit antaa nimen, jonka kaverisi näkevät, kun pelaatte yhdessä, klikkaamalla Lempinimi-kenttää ja alkamalla kirjoittaa. Jos et keksi nimeä, voit käyttää jotakin satunnaisesti luoduista ehdotuksista.

Game Centerin asetukset macOS:ssä. Voit muokata profiiliasi, lempinimeäsi ja muita valintoja.
  4. Jos haluat muokata lempinimesi yhteydessä näkyvää kuvaa, palaa iPhonen tai iPadin Asetuksiin. Selaa Game Centeriin ja napauta sitä. Voit napauttaa Muokkaa avataria, jos haluat luoda memojin, käyttää aiemmin luotua versiota tai muokata lempinimesi alkukirjaimien ulkoasua.

Lisätietoja Game Center ‑profiilin käytöstä

Game Center ‑profiilin avulla pääset tallennettuihin peleihisi kaikista laitteistasi.

Kavereiden lisääminen

Voit lisätä kavereita Game Centerissä.

iPhone tai iPad

1. Avaa Asetukset. Selaa Game Centeriin ja napauta sitä.

2. Napauta Kutsu kavereita.

3. Anna sen henkilön puhelinnumero tai sähköpostiosoite, jonka kanssa haluat olla kaveri Game Centerissä, tai napauta Lisää-painiketta Lisää-painikeNo alt supplied for Image, jos haluat kutsua jonkun yhteystiedoistasi. Kun kyseinen henkilö hyväksyy pyynnön Viestit-apissa, voit nähdä hänet kaveriluettelossasi.

Mac

1. Valitse Omenavalikko  > Järjestelmäasetukset ja klikkaa Game Center.

2. Jos haluat katsoa profiiliasi App Storessa, klikkaa Näytä profiili.

3. Klikkaa Kaverit.

4. Valitse kaveri ehdotuksista tai klikkaa Kutsu kavereita.

5. Jos olet klikannut Kutsu kavereita, anna sen henkilön puhelinnumero tai sähköpostiosoite, jonka kanssa haluat olla kaveri Game Centerissä.

Kaverien poistaminen tai Game Center -käyttäjistä ilmoittaminen

Ota selvää, miten voit poistaa kaverin Game Centeristä.

iPhone tai iPad

1. Avaa Asetukset. Selaa Game Centeriin ja napauta sitä.

2. Tarkastele profiiliasi napauttamalla Apple ID:täsi.

3. Napauttamalla Kaverit voit nähdä luettelon niistä käyttäjistä, joiden kaveri olet ja joiden kanssa olet äskettäin pelannut.

4. Pyyhkäise vasemmalle käyttäjän nimen kohdalla, niin näet lisää vaihtoehtoja.

Kaveriasetukset iPhonen Game Centerissä. Jos poistat kaverin pyyhkäisemällä vasemmalle, ilmoittamis- ja poistamisvaihtoehdot tulevat näkyviin.
  5. Poista kaveri Game Centeristä napauttamalla Poista. Tällöin myös sinut poistetaan hänen kaveriluettelostaan.Napauta Ilmoita ja noudata näytössä näkyviä ohjeita, jos haluat ilmoittaa, että profiili on huijannut tai julkaissut sopimatonta sisältöä tai jos kyseessä on jokin muu ongelma.

Mac

1. Valitse Omenavalikko  > Järjestelmäasetukset ja klikkaa Game Center.

2. Jos haluat katsoa profiiliasi App Storessa, klikkaa Näytä profiili.

3. Jos haluat nähdä luettelon käyttäjistä, joiden kaveri olet, ja käyttäjistä, joiden kanssa olet pelannut viime aikoina, klikkaa Kaverit.

4. Klikkaa poistettavan käyttäjän käyttäjätunnusta.

5. Klikkaa ikkunan oikeasta yläkulmasta Lisää-painikettaNo alt supplied for Image.

6. Klikkaa Poista kaveri, jos et halua enää olla jonkun kaveri Game Centerissä. Tällöin myös sinut poistetaan hänen kaveriluettelostaan. Napauta Ilmoita käyttäjästä ja noudata näytössä näkyviä ohjeita, jos haluat ilmoittaa, että profiili on huijannut pelissä tai julkaissut sopimatonta sisältöä tai jos profiiliin liittyy jokin muu ongelma.

Tiedot tuotteista, jotka eivät ole Applen valmistamia, sekä tiedot itsenäisistä verkkosivustoista, jotka eivät ole Applen hallinnoimia tai testaamia, eivät sisällä suosituksia. Apple ei vastaa muiden valmistajien verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, toimivuudesta tai käytöstä. Apple ei takaa muiden valmistajien verkkosivustojen tarkkuutta tai luotettavuutta. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä myyjään.