iPhone 15 – yläkaiutin

Ennen kuin aloitat

Varoitus

Lue Akkuturvallisuus-kohdan ohjeet ennen aloittamista ja noudata työtilaa ja akun käsittelyä koskevia ohjeita.

Irrota seuraavat osat ennen aloittamista:

Työkalut

• 6,1 tuuman korjausalusta

• ESD-suojatut pinsetit

• JCIS-vaihtopää

• nailontikku (musta tikku)

• momenttiruuvimeisseli (harmaa, 0,55 kgf/cm)

Irrottaminen

1. Aseta kotelo korjausalustalle siten, että USB-C-liitin on aukkoa kohti.

2. Nosta takalasin 2 antennin joustavan kaapelin pää irti liittimestä.

3. Nosta takalasin 2 antennin yläpää irti yläkaiuttimesta mustan tikun terävällä päällä. Irrota antenni, jotta voit irrottaa yläkaiuttimen ruuvin. Laita antenni talteen odottamaan kokoamista.

• Huomautus: Takalasin antennin joustavat kaapelit on kytketty antenniin.

4. Irrota viisi ristipääruuvia yläkaiuttimesta momenttiruuvimeisselillä ja JCIS-vaihtopäällä.

5. Nosta yläkaiuttimen joustavan kaapelin pää irti liittimestä.

6. Nosta yläkaiutin pois kotelosta.

Kokoaminen

1. Aseta yläkaiutin koteloon.

2. Paina yläkaiuttimen joustavan kaapelin pää liittimeen.

3. Kiinnitä seuraavat viisi ristipääruuvia yläkaiuttimeen harmaalla momenttiruuvimeisselillä ja JCIS-vaihtopäällä.

• Kaksi ristipääruuvia (923-09823) (1)

• Kaksi ristipääruuvia (923-09812) (2)

• Yksi ristipääruuvi (923-09814) (3)

4. Paina takalasin antennin joustavan kaapelin pää liittimeen.

•  Varoitus: Jos takalasin antenni katoaa tai vahingoittuu, toista yläkaiuttimen irrotusvaiheet 2 ja 3. Suorita sitten takalasin kokoamisvaihe 4 uudella takalasin antennilla.

5. Jos iPhonessa ei ole mmWave-antennia, asenna vaahtomuovipala takaisin paikoilleen.

• Tärkeää: Jos vaahtomuovipala on kadonnut tai vaurioitunut, vaihda se uuteen.

Viimeistele kokoaminen asentamalla seuraavat osat takaisin paikoilleen: