Tietoja QuickTime MPEG-2 Playback Componentin turvallisuussisällöstä

Tässä dokumentissa kerrotaan QuickTime MPEG-2 Playback Componentin turvallisuussisällöstä.

Apple haluaa suojella asiakkaitaan, eikä siksi paljasta tietoturvaongelmia eikä anna niistä tietoja tai vahvista niitä, ennen kuin täydellinen tutkinta on tehty ja tarpeelliset korjauspäivitykset tai uudet versiot ovat saatavilla. Lisätietoja Applen tuoteturvallisuudesta on Applen tuoteturvallisuussivustossa.

Lisätietoja Applen tuoteturvallisuuden PGP-avaimesta on artikkelissa Applen tuoteturvallisuuden PGP-avaimen käyttäminen.

CVE-tunnuksia käytetään mahdollisuuksien mukaan viittaamaan lisätietoihin haavoittuvuuksista.

Tietoja muista suojauspäivityksistä on artikkelissa Applen suojauspäivitykset.

QuickTime MPEG-2 Playback Component

• QuickTime MPEG-2 Playback Component Windowsille

CVE-ID: CVE-2009-0008

Saatavuus: Windows Vista, XP SP2 ja SP3

Vaikutus: Haitallisen elokuvatiedoston tarkasteleminen saattoi aiheuttaa odottamattoman apin sulkeutumisen tai mielivaltaisen koodin suorittamisen.

Kuvaus: QuickTime MPEG-2 Playback Componentissa Windowsille oli annettujen tietojen validointiongelma. Haitallisen elokuvatiedoston avaaminen saattoi aiheuttaa apin odottamattoman sulkeutumisen tai mielivaltaisen koodin suorittamisen. Tämä päivitys korjaa ongelman suorittamalla MPEG-2-tiedostojen lisävahvistuksen. Tämä ongelma ei koske järjestelmiä, joissa on Mac OS X. Richard Lemonille (Code Lemon) tämän ongelman ilmoittamisesta.

QuickTime MPEG-2 Playback Component ei ole asennettuna oletuksena, vaan QuickTime tarjoaa sen erikseen. Lisätietoja on saatavilla osoitteessa http://www.apple.com/quicktime/mpeg2/. Jos olet maksanut ja ladannut QuickTime MPEG-2 Playback Componentin aiemman version Apple Storesta, voit ladata päivitetyn version maksutta.

Ohjeet sen selvittämiseen, onko järjestelmässä päivitetty versio, ovat täällä. Päivitetyn QuickTime MPEG-2 Playback Componentin Windowsille versionumero on 7.60.92.0.

Tärkeää: Tiedot tuotteista, joita Apple ei ole valmistanut, toimitetaan vain tiedotustarkoituksiin, eikä niitä tule ymmärtää Applen suosituksina. Lisätietoja saat toimittajalta.