Mac Pro (2023) PCI Express -paikkarunko

Ennen kuin aloitat

Irrota seuraavat osat ennen aloittamista:

Työkalut

• #1 Phillips -ruuvimeisseli

• säädettävä momenttiruuvimeisseli (0,3–1,2 Nm)

• Ethernet-kaapeli

• Torx Plus 8IP 25 mm -vaihtopää

• Torx Plus 8IP 89 mm -vaihtopää

Irrottaminen

1. Löysää yläkiinnityslevyn kaksi #1 Phillips -ruuvia kokonaan #1 Phillips -ruuvimeisselillä. Irrota kiinnityslevy ja pidä se tallessa kokoamista varten.

• Huomaa: Kaksi #1 Phillips -ruuvia pysyvät kiinni kiinnityslevyssä.

2. Liu’uta kaikki PCI Express (PCIe) -paikkojen suojat pois PCIe-paikkarungosta.

3. Aseta tietokone kahvojen varaan siten, että jalat ovat ylöspäin. Irrota sitten kolme 8IP-ruuvia (923-03423) PCIe-paikkarungon yläosasta 0,3–1,2 Nm säädettävällä momenttiruuvimeisselillä ja 8IP 89 mm vaihtopäällä.

4. Aseta tietokone jaloilleen siten, että tuuletin osoittaa sinua kohti. Irrota sitten neljä 8IP-ruuvia (923-03409) emolevyn vasemmalta puolelta säädettävällä momenttiruuvimeisselillä ja 8IP 25 mm vaihtopäällä.

5. Kallista PCIe-paikkarunkoa kuvan mukaisesti ja nosta se pois putkirungosta.

Kokoaminen

1. Kohdista PCIe-paikkarungon pohjassa olevat reiät PCIe-paikkarungon kiinnityslevyn kumitiivisteisiin. Kallista sitten PCIe-paikkarunko paikalleen.

• Huomautus: Korvaavat kumitiivisteet ovat saatavilla vain korvaavan PCIe-paikkarungon kiinnityslevyn kanssa.

2. Asenna kolme 8IP-ruuvia (923-03423) osittain PCIe-paikkarungon yläosaan 0,3–1,2 Nm säädettävällä momenttiruuvimeisselillä ja 8IP 25 mm vaihtopäällä.

3. Aseta 0,3–1,2 Nm säädettävän momenttiruuvimeisselin kiristysmomentiksi 0,5 Nm. Asenna kolme 8IP-ruuvia kokonaan PCIe-paikkarungon yläosaan säädettävällä momenttiruuvimeisselillä ja 8IP 89 mm vaihtopäällä.

4. Varmista PCIe-paikkarungon kohdistus liittämällä Ethernet-kaapelin molemmat päät Ethernet-portteihin. Säädä PCIe-paikkarungon kohdistusta, kunnes Ethernet-kaapelin päät on helppo liittää ja irrottaa.

5. Käännä tietokonetta niin, että puhallin on sinua kohti. Pidä säädettävässä momenttiruuvimeisselissä kiristysmomentti 0,5 Nm. Asenna neljä 8IP-ruuvia (923-03409) emolevyn sivulle säädettävällä momenttiruuvimeisselillä ja 8IP 25 mm vaihtopäällä. Irrota sitten Ethernet-kaapeli.

6. Liu’uta PCIe-paikkojen suojat PCIe-paikkarunkoon.

7. Aseta yläkiinnityslevy kuvan mukaisesti. Kiristä sitten kaksi #1 Phillips -ruuvia kokonaan yläkiinnityslevyyn #1 Phillips -ruuvimeisselillä.

Viimeistele kokoaminen asentamalla seuraavat osat takaisin paikoilleen: