iMac (24-tuumainen, 2023), Wi-Fi- ja Bluetooth-antenni

Ennen kuin aloitat

Irrota seuraavat osat ennen aloittamista:

Työkalut

• säädettävä momenttiruuvimeisseli (10–34 Ncm) (923-02995)

• antennityökalu

• ESD-suojatut pinsetit

• nailontikku (musta tikku)

• tukikiilapakkaus (076-00507)

• momenttiruuvimeisseli (sinivihreä, 0,75 kgf/cm) (923-08085)

• Torx Plus 3IP 25 mm -vaihtopää (923-07593)

• Torx Plus 3IP ‑puolikuuvaihtopää (923-08468)

Katso täysi luettelo kaikista korjauksissa käytettävistä työkaluista.

Irrottaminen

1. Aseta kotelo niin, että emolevy osoittaa ylös.

2. Irrota yksi 3IP-ruuvi (923-05174) emolevyn antennin maadoituskiinnikkeestä sinivihreällä momenttiruuvimeisselillä ja 3IP-puolikuuvaihtopäällä.

3. Irrota Wi-Fi- ja Bluetooth-antennista neljä 3IP-ruuvia 10–34 Ncm:n säädettävällä momenttiruuvimeisselillä ja 25 mm 3IP -vaihtopäällä.

• (923-05574) (1)

• (923-09773) (2)

• Huomautus: alaruuvin (2) kanta on suurempi kuin kolmen ylimmän ruuvin (1).

4. Nosta Wi-Fi- ja Bluetooth-antennin koaksiaalikaapelin pää irti emolevystä antennityökalulla.

5. Irrota Wi-Fi- ja Bluetooth-antennin koaksiaalikaapelin teippi varovasti kaiuttimesta ja kotelosta mustalla tikulla.

6. Nosta Wi-Fi- ja Bluetooth-antennin koaksiaalikaapeli varovasti kaiuttimen kanavasta. Irrota antenni sitten kotelosta.

Kokoaminen

1. Aseta Wi-Fi- ja Bluetooth-antenni kotelon vasempaan alakulmaan kuvan osoittamalla tavalla.

2. Vedä Wi-Fi- ja Bluetooth-antennin koaksiaalikaapeli kaiuttimen kanavan läpi.

3. Aseta 10–34 Ncm:n säädettävän momenttiruuvimeisselin vääntömomentiksi 10 Ncm. Kiinnitä neljä 3IP-ruuvia takaisin Wi-Fi- ja Bluetooth-antenniin säädettävällä momenttiruuvimeisselillä ja 25 mm 3IP -vaihtopäällä.

• (923-05574) (1)

• (923-09773) (2)

4. Paina sitten Wi-Fi- ja Bluetooth-antennin koaksiaalikaapeli emolevyyn antennityökalun tylpällä päällä.

5. Kiinnitä yksi 3IP-ruuvi (923-05174) takaisin emolevyn antennin maadoitusliittimeen sinivihreällä momenttiruuvimeisselillä ja 3IP-puolikuuvaihtopäällä.

6. Paina Wi-Fi- ja Bluetooth-antennin koaksiaalikaapelin teippi takaisin kaiuttimeen ja koteloon. Paina sitten teippiä mustan tikun tylpällä päällä niin, että se asettuu tasaisesti ja ilman ryppyjä kaiuttimen ja kotelon päälle kuvan mukaisesti.

• Tärkeää: Jos asennat uuden Wi-Fi- ja Bluetooth-antennin, irrota teipin liimapinnan suojus ennen teipin kiinnittämistä kaiuttimeen ja koteloon.

Viimeistele kokoaminen asentamalla seuraavat osat takaisin paikoilleen: