MacBook Pro (14-tuumainen, M3, marraskuu 2023) – kotelon yläosa, akku ja näppäimistö

Ennen kuin aloitat

Varoitus

• Lue Akkuturvallisuus-kohdan ohjeet ennen aloittamista ja noudata työtilaa ja akun käsittelyä koskevia ohjeita.

Irrota seuraavat osat ennen aloittamista:

Työkalut

• Tähän toimintatapaan ei tarvita työkaluja.

Varoitus

Tämä toimenpide edellyttää System Configuration ‑prosessia. Kun olet suorittanut kaikki irrotus- ja kokoamisvaiheet, lue System Configuration ‑prosessin käynnistämisohjeet.

Irrottaminen

Varoitus: Akku on osa kotelon yläosaa. Älä yritä poistaa akkua kotelon yläosasta.

1. Muita irrotusvaiheita ei ole. Kotelon yläosa sisältää seuraavat osat:

• akku ja akunhallintayksikön levy (1)

• näppäimistö ja näppäimistön joustava kaapeli (2)

• mikrofoni (3)

• kaiuttimet (4).

Viimeistele kokoaminen asentamalla seuraavat osat takaisin paikoilleen:

Varoitus

Kun olet suorittanut kaikki irrotus- ja kokoamisvaiheet, lue System Configuration ‑prosessin käynnistämisohjeet.