MacBook Pro (16-tuumainen, 2023) – näyttö

Ennen kuin aloitat

Irrota seuraavat osat ennen aloittamista:

Työkalut

• säädettävä momenttiruuvimeisseli (0,3–1,2 Nm)

• Nailontikku (musta tikku)

• momenttiruuvimeisseli (sininen, 0,65 kgf/cm)

• Torx Plus 3IP 44 mm ‑puolikuuvaihtopää

• Torx Plus 8IP ‑vaihtopää

• Torx-vaihtopää

Vaara

• Tämä toimintatapa vaatii järjestelmän määrityksen System Configurationilla. Kun olet suorittanut kaikki irrotus- ja kokoamisvaiheet, lue System Configuration ‑prosessin käynnistämisohjeet.

• Jos asennat uuden näytön, sinun on asennettava myös uusi kannen kulmatunnistin.

Irrottaminen

1. Irrota kaksi 3IP-ruuvia (923-06854) kannen kulmatunnistimen liittimen suojakotelosta sinisellä momenttiruuvimeisselillä ja Torx Plus 3IP ‑vaihtopäällä. Irrota suojakotelo ja laita se talteen odottamaan kokoamista.

2. Nosta kannen kulmatunnistimen joustavan kaapelin pää irti liittimestä mustalla tikulla.

3. Irrota neljä 3IP-ruuvia (923-06854) kahdesta näytön liittimen suojakotelosta sinisellä momenttiruuvimeisselillä ja Torx Plus 3IP ‑vaihtopäällä. Irrota suojakotelot ja laita ne talteen odottamaan kokoamista.

4. Nosta näytön taustavalon joustavan virtakaapelin (1), FaceTime HD -kameran joustavan kaapelin (2) ja eDP:n joustavan kaapelin (3) päät irti emolevyn liittimistä.

5. Nosta näytön kaapelin pidikkeet irti kotelon yläosan sisärungosta. Taita ne varovasti takaisin kotelon yläosan reunan yli, niin alla olevat näytön kaapelin puskurit tulevat näkyviin.

6. Nosta näytön kaapelin puskurit ulos sisärungosta ja laita ne talteen odottamaan kokoamista.

7. Avaa tietokone ja aseta se sitten ylösalaisin puhtaalle alustalle siten, että näyttö roikkuu pöydän reunan yli.

8. Irrota kuusi 8IP-ruuvia (923-06862) (1–6) näytön saranoista säädettävällä momenttiruuvimeisselillä (0,3–1,2) ja Torx Plus 8IP ‑vaihtopäällä kuvan mukaisessa järjestyksessä.

9. Vedä näyttöä itseäsi kohti noin 30 astetta.

10. Nosta näyttöä ylös ja varmista, että saranat irtoavat kotelon yläosan reunasta.

11. Irrota näyttö kotelon yläosasta.

Kokoaminen

Tärkeää

• Jos asennat uuden näytön, aloita vaiheesta 1. Varmista, että poistat kaikki suojakalvot ja teipit uudesta näytöstä.

• Jos asennat uudelleen alkuperäisen näytön, siirry kokoamisvaiheeseen 2.

1. Poista vanha kannen kulmatunnistin ja asenna uusi kannen kulmatunnistin.

2. Aseta näyttö kotelon yläosaan. Varmista, että saranat liukuvat kotelon yläosan reunan alle.

3. Varmista, että näytön taustavalon joustava virtakaapeli, FaceTime HD -kameran joustava kaapeli ja eDP:n joustava kaapeli ovat kotelon yläosan sisällä.

4. Kiinnitä kuusi 8IP-ruuvia (923-06862) (1–6) osittain takaisin näytön saranoihin säädettävällä momenttiruuvimeisselillä (0,3–1,2) ja Torx Plus 8IP ‑vaihtopäällä kuvan mukaisessa järjestyksessä.

5. Sulje näyttö ja aseta tietokone kyljelleen. Säädä näyttöä, kunnes se on samalla tasolla kotelon yläosan kanssa.

6. Aseta tietokone näyttöpuoli alaspäin siten, että sen takareuna on lähimpänä sinua.

7. Aseta säädettävän momenttiruuvimeisselin (0,3–1,2) vääntömomentiksi 0,5 Ncm.

8. Kiinnitä kuusi 8IP-ruuvia kokonaan näytön saranoihin säädettävällä momenttiruuvimeisselillä (0,3–1,2) ja Torx Plus 8IP ‑vaihtopäällä.

9. Aseta näytön kaapelien puskurit kotelon yläosan sisärunkoon.

10. Kohdista näytön joustavat kaapelit puskurien (1) reunojen ympärille. Paina sitten näytön joustavan kaapelin pidikkeet puskureihin ja sisärunkoon (2).

11. Työnnä mustan tikun litteällä päällä näyttökaapelit näytön ja sisärungon väliseen rakoon.

12. Työnnä mustan tikun litteällä päällä näytön joustavat kaapelit emolevyn ja sisärungon väliseen rakoon. Varmista, että näytön kaapelin pidikkeet ovat täysin kiinni sisärungossa.

13. Paina näytön taustavalon joustavan virtakaapelin (1), FaceTime HD -kameran joustavan kaapelin (2) ja eDP:n joustavan kaapelin (3) päät emolevyn vastaaviin liittimiin.

14. Aseta kaksi näytön liittimen suojusta näytön taustavalon joustavan virtakaapelin, FaceTime HD -kameran joustavan kaapelin ja eDP:n joustavan kaapelin liittimien päälle. Kiinnitä sitten neljä 3IP-ruuvia (923-06854) takaisin suojakoteloihin sinisellä momenttiruuvimeisselillä ja Torx Plus 3IP ‑vaihtopäällä.

15. Paina kannen kulmatunnistimen joustavan kaapelin pää liittimeen.

16. Aseta kannen kulmatunnistimen liittimen suojakotelo kannen kulmatunnistimen joustavan kaapelin pään päälle. Kiinnitä sitten kaksi 3IP-ruuvia (923-06854) takaisin suojakoteloon sinisellä momenttiruuvimeisselillä ja Torx Plus 3IP ‑vaihtopäällä.

Viimeistele kokoaminen asentamalla seuraavat osat takaisin paikoilleen:

Varoitus

Kun olet suorittanut kaikki irrotus- ja kokoamisvaiheet, lue System Configuration ‑prosessin käynnistämisohjeet.