MacBook Pro (16-tuumainen, 2023) – kannen kulmatunnistin

Ennen kuin aloitat

Irrota seuraava osa ennen aloittamista:

Työkalut

• nailontikku (musta tikku)

• momenttiruuvimeisseli (sininen, 0,65 kgf/cm)

• Torx Plus 3IP 44 mm -puolikuuvaihtopää

• Torx-vaihtopää

Vaara

Tämä toimintatapa vaatii järjestelmän määrityksen System Configurationilla. Kun olet suorittanut kaikki irrotus- ja kokoamisvaiheet, lue System Configuration ‑prosessin käynnistämisohjeet.

Irrottaminen

1. Irrota kaksi 3IP-ruuvia (923-06854) kannen kulmatunnistimen liittimen suojakotelosta sinisellä momenttiruuvimeisselillä ja Torx Plus 3IP ‑vaihtopäällä. Irrota suojakotelo ja laita se talteen odottamaan kokoamista.

2. Nosta kannen kulmatunnistimen joustavan kaapelin pää irti liittimestä mustalla tikulla.

3. Irrota 1IPR-ruuvi (923-06852) kannen kulmatunnistimen joustavan kaapelin pidikkeestä sinisellä momenttiruuvimeisselillä ja Torx-vaihtopäällä.

4. Irrota kannen kulmatunnistin kotelon yläosasta.

Kokoaminen

1. Aseta kannen kulmatunnistin kotelon yläosaan.

2. Aseta pidike kannen kulmatunnistimen joustavan kaapelin päälle siten, että pidikkeen ura ja ruuvinreikä ovat kohdakkain kotelon yläosan tapin ja ruuvinreiän kanssa.

3. Kiinnitä 1IPR-ruuvi (923-06852) takaisin kannen kulmatunnistimen joustavan kaapelin pidikkeeseen sinisellä momenttiruuvimeisselillä ja Torx-vaihtopäällä.

4. Paina kannen kulmatunnistimen joustavan kaapelin pää liittimeen mustalla tikulla.

5. Aseta kannen kulmatunnistimen liittimen suojakotelo kannen kulmatunnistimen joustavan kaapelin pään päälle. Kiinnitä sitten kaksi 3IP-ruuvia (923-06854) takaisin kannen kulmatunnistimen liittimen suojakoteloon sinisellä momenttiruuvimeisselillä ja Torx Plus 3IP-vaihtopäällä.

Viimeistele kokoaminen asentamalla seuraava osa takaisin paikoilleen:

Varoitus

• Kun olet suorittanut kaikki irrotus- ja kokoamisvaiheet, lue System Configuration ‑prosessin käynnistämisohjeet.

• Jos vaihdoit kannen kulmatunnistimen, sulje näyttö 20 sekunnin ajaksi, kun sinua kehotetaan tekemään niin System Configuration ‑prosessin aikana. Jos näyttö ei ole suljettuna kokonaan prosessin aikana, sinun on asennettava toinen uusi kannen kulmatunnistin. Tietokone toistaa käynnistysäänen, kun prosessi on valmis.