Applen sirulla varustettu iMac: vianmäärityksen pikatarkistukset

Kaikkien ongelmien vianmäärityksen pikatarkistukset

Kokeile näitä ohjeita ennen kuin jatkat ongelmakohtaista vianmääritystä

1. Macin sammuttaminen tai käynnistäminen uudelleen.

2. Käynnistä Mac vikasietotilassa.

3. Tarkista macOS:n ohjelmistopäivitykset. Asenna sitten macOS:n ohjelmisto- ja laiteohjelmistopäivitykset.

4. Tarkista, onko tietokone laiteohjelmistopäivityksen (DFU) tilassa. Tässä tilassa tietokone ei välttämättä reagoi ja se saattaa vaikuttaa siltä, että siinä on ongelma. Poistu DFU-tilasta pitämällä virtapainiketta painettuna 10 sekunnin ajan, kunnes tietokone sammuu. Yritä sitten käynnistää tietokone painamalla virtapainiketta uudelleen. Jos tietokone käynnistyy, se oli DFU-tilassa ja se saa virtaa.

Lue nämä tukiartikkelit ennen kuin jatkat ongelmakohtaista vianmääritystä

Yleistä

Virta- ja käynnistysongelmat

Wi-Fi- ja Bluetooth-ongelmat

Tulo-/lähtöongelmat

Ääniongelmat