Tietoja iCloudin Windows-versio 10.9.2:n turvallisuussisällöstä

Tässä asiakirjassa kerrotaan iCloudin Windows-versio 10.9.2:n turvallisuussisällöstä.

Tietoja Applen suojauspäivityksistä

Suojellakseen asiakkaitaan Apple ei paljasta tietoturvaongelmia eikä anna niistä tietoja tai vahvista niitä, ennen kuin täydellinen tutkinta on tehty ja tarpeelliset korjauspäivitykset tai uudet versiot ovat saatavilla. Viimeisimmät julkaisut on listattu Applen suojauspäivitykset -sivulla.

Apple käyttää CVE-ID-tunnuksia mahdollisuuksien mukaan viittaamaan lisätietoihin haavoittuvuuksista.

Lisätietoja turvallisuudesta saat Applen tuoteturvallisuus -sivulta.

iCloudin Windows-versio 10.9.2

Julkaistu 29.1.2020

ImageIO

Saatavuus: Windows 10 ja uudemmat Microsoft Storen kautta

Vaikutus: Haitallisen kuvan käsitteleminen saattoi aiheuttaa mielivaltaisen koodin suorittamisen.

Kuvaus: Rajojen ulkopuolinen lukuongelma ratkaistiin parantamalla annettujen tietojen vahvistamista.

CVE-2020-3826: Samuel Groß (Google Project Zero)

libxml2

Saatavuus: Windows 10 ja uudemmat Microsoft Storen kautta

Vaikutus: Haitallisen XML:n käsittely saattoi aiheuttaa ohjelman odottamattoman sulkeutumisen tai mielivaltaisen koodin suorittamisen.

Kuvaus: Puskurin ylivuoto on korjattu parantamalla koon tarkistusta.

CVE-2020-3846: Ranier Vilela

WebKit

Saatavuus: Windows 10 ja uudemmat Microsoft Storen kautta

Vaikutus: Haitallisen verkkosisällön käsitteleminen saattoi johtaa yleisten sivustojen välisten komentosarjojen suorittamiseen.

Kuvaus: Logiikkaongelma on korjattu parantamalla tilanhallintaa.

CVE-2020-3867: nimetön tutkija

WebKit

Saatavuus: Windows 10 ja uudemmat Microsoft Storen kautta

Vaikutus: Haitallisen verkkosisällön käsitteleminen saattoi johtaa mielivaltaisen koodin suorittamiseen.

Kuvaus: Useita muistin vioittumisongelmia on ratkaistu parantamalla muistin käsittelyä.

CVE-2020-3825: Przemysław Sporysz (Euvic)

CVE-2020-3868: Marcin Towalski (Cisco Talos)

WebKit

Saatavuus: Windows 10 ja uudemmat Microsoft Storen kautta

Vaikutus: Haitallinen verkkosivusto saattoi pystyä aiheuttamaan palveluneston.

Kuvaus: Palvelunesto-ongelma on ratkaistu parantamalla muistin käsittelyä.

CVE-2020-3862: Srikanth Gatta (Google Chrome)

WebKit

Saatavuus: Windows 10 ja uudemmat Microsoft Storen kautta

Vaikutus: Haitallisella verkkosivustolla käynti saattoi paljastaa verkkosivustot, joilla käyttäjä oli käynyt.

Kuvaus: HTTP-viiteotsikkoa saatettiin käyttää selaushistorian vuotamiseen. Ongelma ratkaistiin palauttamalla kaikki kolmansien osapuolten viitteet niiden alkuperiinsä.

CVE-2019-8827: Artur Janc, Krzysztof Kotowicz, Lukas Weichselbaum ja Roberto Clapis (Google Security Team)

Kohta lisätty 3.2.2020

WebKitin sivun lataaminen

Saatavuus: Windows 10 ja uudemmat Microsoft Storen kautta

Vaikutus: Ylätason DOM-objektin konteksti saatettiin virheellisesti arvioida turvalliseksi.

Kuvaus: Logiikkaongelma on ratkaistu parantamalla validointia.

CVE-2020-3865: Ryan Pickren (ryanpickren.com)

Kohta lisätty 11.2.2020

WebKitin sivun lataaminen

Saatavuus: Windows 10 ja uudemmat Microsoft Storen kautta

Vaikutus: DOM-objektin kontekstin suojausalkuperä ei ehkä ollut yksilöllinen.

Kuvaus: Logiikkaongelma on ratkaistu parantamalla validointia.

CVE-2020-3864: Ryan Pickren (ryanpickren.com)

Kohta lisätty 11.2.2020

Tiedot tuotteista, jotka eivät ole Applen valmistamia, sekä tiedot itsenäisistä verkkosivustoista, jotka eivät ole Applen hallinnoimia tai testaamia, eivät sisällä suosituksia. Apple ei vastaa muiden valmistajien verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, toimivuudesta tai käytöstä. Apple ei takaa muiden valmistajien verkkosivustojen tarkkuutta tai luotettavuutta. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä myyjään.