Tietoja iCloud 7.7:n Windows-version turvallisuussisällöstä

Tässä asiakirjassa kerrotaan iCloud 7.7:n Windows-version turvallisuussisällöstä.

Tietoja Applen suojauspäivityksistä

Suojellakseen asiakkaitaan Apple ei paljasta tietoturvaongelmia eikä anna niistä tietoja tai vahvista niitä, ennen kuin täydellinen tutkinta on tehty ja tarpeelliset korjauspäivitykset tai uudet versiot ovat saatavilla. Viimeisimmät julkaisut on listattu Applen suojauspäivitykset -sivulla.

Lisätietoja turvallisuudesta saat Applen tuoteturvallisuus -sivulta. Voit salata Applen kanssa käydyt keskustelut käyttämällä Applen tuoteturvallisuuden PGP-avainta.

Apple käyttää CVE-ID-tunnuksia mahdollisuuksien mukaan viittaamaan lisätietoihin haavoittuvuuksista.

iCloud 7.7:n Windows-versio

Julkaistu 8.10.2018

CFNetwork

Saatavuus: Windows 7 tai uudempi

Vaikutus: Ohjelma saattoi pystyä suorittamaan mielivaltaista koodia järjestelmän käyttöoikeuksilla.

Kuvaus: Muistin vioittumisongelma on ratkaistu parantamalla muistin käsittelyä.

CVE-2018-4126: Trend Micron Zero Day Initiativen parissa työskentelevä Bruno Keith (@bkth_)

Kohta lisätty 30.10.2018

CoreFoundation

Saatavuus: Windows 7 tai uudempi

Vaikutus: Ohjelma saattoi pystyä hankkimaan laajennetut käyttöoikeudet.

Kuvaus: Muistin vioittumisongelma korjattiin parantamalla annettujen tietojen vahvistamista.

CVE-2018-4414: Ison-Britannian National Cyber Security Centre (NCSC)

Kohta lisätty 30.10.2018

CoreFoundation

Saatavuus: Windows 7 tai uudempi

Vaikutus: Haittaohjelma saattoi pystyä hankkimaan laajemmat käyttöoikeudet.

Kuvaus: Muistin vioittumisongelma korjattiin parantamalla annettujen tietojen vahvistamista.

CVE-2018-4412: Ison-Britannian National Cyber Security Centre (NCSC)

Kohta lisätty 30.10.2018

CoreText

Saatavuus: Windows 7 tai uudempi

Vaikutus: Haitallisen tekstitiedoston käsitteleminen saattoi aiheuttaa mielivaltaisen koodin suorittamisen.

Kuvaus: Use-after-free-ongelma on ratkaistu parantamalla muistin hallintaa.

CVE-2018-4347: Vasyl Tkachuk (Readdle)

Kohta lisätty 30.10.2018, päivitetty 18.12.2018

WebKit

Saatavuus: Windows 7 tai uudempi.

Vaikutus: Odottamaton vuorovaikutus aiheutti ASSERT-virheen.

Kuvaus: Muistin vioittumisongelma ratkaistiin parantamalla validointia.

CVE-2018-4191: ongelman havaitsi OSS-Fuzz

WebKit

Saatavuus: Windows 7 tai uudempi.

Vaikutus: Eri lähteiden väliset suojausvirheet sisältävät käytetyn kehyksen lähteen.

Kuvaus: Ongelma on ratkaistu poistamalla lähdetiedot.

CVE-2018-4311: Erling Alf Ellingsen (@steike)

WebKit

Saatavuus: Windows 7 tai uudempi.

Vaikutus: Haitallisen verkkosisällön käsitteleminen saattoi johtaa mielivaltaisen koodin suorittamiseen.

Kuvaus: Muistin vioittumisongelma on ratkaistu parantamalla tilanhallintaa.

CVE-2018-4316: crixer, Hanming Zhang (@4shitak4, Qihoo 360 Vulcan Team)

WebKit

Saatavuus: Windows 7 tai uudempi.

Vaikutus: Haitallisen verkkosisällön käsitteleminen saattoi johtaa mielivaltaisen koodin suorittamiseen.

Kuvaus: Useita muistin vioittumisongelmia on ratkaistu parantamalla muistin käsittelyä.

CVE-2018-4299: Samuel Groβ (saelo) yhteistyössä Trend Micron Zero Day Initiativen kanssa

CVE-2018-4323: Google Project Zeron Ivan Fratric

CVE-2018-4328: Google Project Zeron Ivan Fratric

CVE-2018-4358: @phoenhex team (@bkth_, @5aelo ja @_niklasb) yhteistyössä Trend Micron Zero Day Initiativen kanssa

CVE-2018-4359: Samuel Groß (@5aelo)

CVE-2018-4360: William Bowling (@wcbowling)

Kohta päivitetty 24.10.2018

WebKit

Saatavuus: Windows 7 tai uudempi.

Vaikutus: Haitallinen sivusto saattoi aiheuttaa odottamatonta eri lähteiden välistä toimintaa.

Kuvaus: iFrame-elementeissä esiintyi eri alkuperiin liittyvä ongelma. Tämä on ratkaistu parantamalla suojauksen lähteiden seurantaa.

CVE-2018-4319: John Pettitt (Google)

WebKit

Saatavuus: Windows 7 tai uudempi.

Vaikutus: Haitallinen verkkosivusto saattoi suorittaa koodia toisen verkkosivun yhteydessä.

Kuvaus: Safarissa oli sivustojen välinen komentosarjaongelma. Ongelma on ratkaistu parantamalla URL-osoitteiden tarkistamista.

CVE-2018-4309: Trend Micron Zero Day Initiativen parissa työskentelevä nimetön tutkija

WebKit

Saatavuus: Windows 7 tai uudempi.

Vaikutus: Haitallisen verkkosisällön käsitteleminen saattoi johtaa mielivaltaisen koodin suorittamiseen.

Kuvaus: Use-after-free-ongelma on ratkaistu parantamalla muistin hallintaa.

CVE-2018-4197: Google Project Zeron Ivan Fratric

CVE-2018-4306: Google Project Zeron Ivan Fratric

CVE-2018-4312: Google Project Zeron Ivan Fratric

CVE-2018-4314: Google Project Zeron Ivan Fratric

CVE-2018-4315: Google Project Zeron Ivan Fratric

CVE-2018-4317: Google Project Zeron Ivan Fratric

CVE-2018-4318: Google Project Zeron Ivan Fratric

WebKit

Saatavuus: Windows 7 tai uudempi.

Vaikutus: Haitallinen verkkosivusto saattoi vuotaa kuvatietoja eri alkuperien kesken.

Kuvaus: Safarissa oli sivustojen välinen komentosarjaongelma. Ongelma on ratkaistu parantamalla URL-osoitteiden tarkistamista.

CVE-2018-4345: Jun Kokatsu (@shhnjk)

Kohta päivitetty 18.12.2018

WebKit

Saatavuus: Windows 7 tai uudempi.

Vaikutus: Odottamaton vuorovaikutus aiheutti ASSERT-virheen.

Kuvaus: Muistin käyttöongelma on ratkaistu parantamalla muistin käsittelyä.

CVE-2018-4361: ongelman havaitsi OSS-Fuzz

CVE-2018-4474: ongelman havaitsi OSS-Fuzz

Kohta päivitetty 22.1.2019

Kiitokset

SQLite

Haluamme kiittää NESO Security Labs GmbH:n Andreas Kurtzia (@aykay) hänen avustaan.

WebKit

Haluamme kiittää Cary Hartlinea, Hanming Zhangia (360 Vulcan team), Trend Micron Zero Day Initiativen parissa työskentelevää Tencent Keen Security Labia ja Zach Malonea (CA Technologies) heidän avustaan.

Tiedot tuotteista, jotka eivät ole Applen valmistamia, sekä tiedot itsenäisistä verkkosivustoista, jotka eivät ole Applen hallinnoimia tai testaamia, eivät sisällä suosituksia. Apple ei vastaa muiden valmistajien verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, toimivuudesta tai käytöstä. Apple ei takaa muiden valmistajien verkkosivustojen tarkkuutta tai luotettavuutta. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä myyjään.