Tietoja Xcode 12.0:n turvallisuussisällöstä

Tässä asiakirjassa kerrotaan Xcode 12.0:n turvallisuussisällöstä.

Tietoja Applen suojauspäivityksistä

Suojellakseen asiakkaitaan Apple ei paljasta tietoturvaongelmia eikä anna niistä tietoja tai vahvista niitä, ennen kuin täydellinen tutkinta on tehty ja tarpeelliset korjauspäivitykset tai uudet versiot ovat saatavilla. Viimeisimmät julkaisut on listattu Applen suojauspäivitykset -sivulla.

Apple käyttää CVE-ID-tunnuksia mahdollisuuksien mukaan viittaamaan lisätietoihin haavoittuvuuksista.

Lisätietoja turvallisuudesta saat Applen tuoteturvallisuus -sivulta.

Xcode 12.0

Julkaistu 16.9.2020

IDE-laitteiden tuki

Saatavuus: macOS Catalina 10.15.4 ja uudemmat

Vaikutus: Etuoikeutetussa verkkoasemassa ollut hyökkääjä saattoi pystyä suorittamaan mielivaltaista koodia laitepariksi liitetyllä laitteella verkon kautta virheenkorjausistunnon aikana.

Kuvaus: Ongelma ratkaistiin salaamalla verkon kautta tapahtuva viestintä laitteisiin, joissa on iOS 14, iPadOS 14, tvOS 14 tai watchOS 7.

CVE-2020-9992: Dany Lisiansky (@DanyL931), Nikias Bassen (Zimperium zLabs)

Kohta päivitetty 21.9.2020

Kiitokset

debugserver

Haluamme kiittää Linus Henzeä (pinauten.de) hänen avustaan.

lldb

Haluamme kiittää Linus Henzeä (pinauten.de) hänen avustaan.

Kohta lisätty 12.11.2020

LLVM

Haluamme kiittää Brandon Azadia (Google Project Zero) hänen avustaan.

Tiedot tuotteista, jotka eivät ole Applen valmistamia, sekä tiedot itsenäisistä verkkosivustoista, jotka eivät ole Applen hallinnoimia tai testaamia, eivät sisällä suosituksia. Apple ei vastaa muiden valmistajien verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, toimivuudesta tai käytöstä. Apple ei takaa muiden valmistajien verkkosivustojen tarkkuutta tai luotettavuutta. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä myyjään.