Tietoja iCloudin Windows-versio 7.20:n turvallisuussisällöstä

Tässä asiakirjassa kerrotaan iCloudin Windows-versio 7.20:n turvallisuussisällöstä.

Tietoja Applen suojauspäivityksistä

Suojellakseen asiakkaitaan Apple ei paljasta tietoturvaongelmia eikä anna niistä tietoja tai vahvista niitä, ennen kuin täydellinen tutkinta on tehty ja tarpeelliset korjauspäivitykset tai uudet versiot ovat saatavilla. Viimeisimmät julkaisut on listattu Applen suojauspäivitykset -sivulla.

Apple käyttää CVE-ID-tunnuksia mahdollisuuksien mukaan viittaamaan lisätietoihin haavoittuvuuksista.

Lisätietoja turvallisuudesta saat Applen tuoteturvallisuus -sivulta.

iCloudin Windows-versio 7.20

Julkaistu 10.8.2020

CoreGraphics

Saatavuus: Windows 7 tai uudempi

Vaikutus: Haitallisen kuvan käsitteleminen saattoi aiheuttaa mielivaltaisen koodin suorittamisen

Kuvaus: Puskurin ylivuotoon liittyvä ongelma on ratkaistu parantamalla muistin käsittelyä.

CVE-2020-9883: nimetön tutkija, Mickey Jin (Trend Micro)

Kohta lisätty 21.9.2020, päivitetty 15.12.2020

ImageIO

Saatavuus: Windows 7 tai uudempi

Vaikutus: Haitallisen kuvan käsitteleminen saattoi aiheuttaa mielivaltaisen koodin suorittamisen.

Kuvaus: Muistin vioittumisongelma korjattiin parantamalla annettujen tietojen vahvistamista.

CVE-2020-27933: Xingwei Lin (Ant-Financial Light-Year Security Lab)

Kohta lisätty 16.3.2021

ImageIO

Saatavuus: Windows 7 tai uudempi

Vaikutus: openEXR:ssä oli useita puskurin ylivuoto-ongelmia

Kuvaus: Useita openEXR:ssä olleita ongelmia korjattiin parannetuilla tarkistuksilla.

CVE-2020-11758: Xingwei Lin (Ant-Financial Light-Year Security Lab)

CVE-2020-11759: Xingwei Lin (Ant-Financial Light-Year Security Lab)

CVE-2020-11760: Xingwei Lin (Ant-Financial Light-Year Security Lab)

CVE-2020-11761: Xingwei Lin (Ant-Financial Light-Year Security Lab)

CVE-2020-11762: Xingwei Lin (Ant-Financial Light-Year Security Lab)

CVE-2020-11763: Xingwei Lin (Ant-Financial Light-Year Security Lab)

CVE-2020-11764: Xingwei Lin (Ant-Financial Light-Year Security Lab)

CVE-2020-11765: Xingwei Lin (Ant-Financial Light-Year Security Lab)

Kohta lisätty 8.9.2020

ImageIO

Saatavuus: Windows 7 tai uudempi

Vaikutus: Haitallisen kuvan käsitteleminen saattoi aiheuttaa mielivaltaisen koodin suorittamisen

Kuvaus: Rajojen ulkopuolisen muistin kirjoitusongelma on ratkaistu parantamalla rajojen tarkistusta.

CVE-2020-9871: Xingwei Lin (Ant-Financial Light-Year Security Lab)

CVE-2020-9872: Xingwei Lin (Ant-Financial Light-Year Security Lab)

CVE-2020-9874: Xingwei Lin (Ant-Financial Light-Year Security Lab)

CVE-2020-9879: Xingwei Lin (Ant-Financial Light-Year Security Lab)

CVE-2020-9936: Mickey Jin (Trend Micro)

CVE-2020-9937: Xingwei Lin (Ant-Financial Light-Year Security Lab)

ImageIO

Saatavuus: Windows 7 tai uudempi

Vaikutus: Haitallisen kuvan käsitteleminen saattoi aiheuttaa mielivaltaisen koodin suorittamisen.

Kuvaus: Rajojen ulkopuolinen lukuongelma ratkaistiin parantamalla annettujen tietojen vahvistamista.

CVE-2020-9873: Xingwei Lin (Ant-Financial Light-Year Security Lab)

CVE-2020-9938: Xingwei Lin (Ant-Financial Light-Year Security Lab)

CVE-2020-9984: nimetön tutkija

Kohta päivitetty 21.9.2020

ImageIO

Saatavuus: Windows 7 tai uudempi

Vaikutus: Haitallisen kuvan käsitteleminen saattoi aiheuttaa mielivaltaisen koodin suorittamisen

Kuvaus: Rajojen ulkopuolisen muistin luku on ratkaistu parantamalla rajojen tarkistusta.

CVE-2020-9877: Xingwei Lin (Ant-Financial Light-Year Security Lab)

ImageIO

Saatavuus: Windows 7 tai uudempi

Vaikutus: Haitallisen kuvan käsitteleminen saattoi aiheuttaa mielivaltaisen koodin suorittamisen

Kuvaus: Puskurin ylivuotoon liittyvä ongelma on ratkaistu parantamalla muistin käsittelyä.

CVE-2020-9919: Mickey Jin (Trend Micro)

ImageIO

Saatavuus: Windows 7 tai uudempi

Vaikutus: Haitallisen PDF-tiedoston avaaminen saattoi aiheuttaa apin odottamattoman sulkeutumisen tai mielivaltaisen koodin suorittamisen.

Kuvaus: Rajojen ulkopuolisen muistin kirjoitusongelma on ratkaistu parantamalla rajojen tarkistusta.

CVE-2020-9876: Mickey Jin (Trend Micro)

ImageIO

Saatavuus: Windows 7 tai uudempi

Vaikutus: Haitallisen kuvan käsitteleminen saattoi aiheuttaa mielivaltaisen koodin suorittamisen

Kuvaus: Kokonaisluvun ylivuoto ratkaistiin parantamalla annettujen tietojen vahvistamista.

CVE-2020-9875: Mickey Jin (Trend Micro)

libxml2

Saatavuus: Windows 7 tai uudempi

Vaikutus: Haitallisen XML:n käsittely saattoi aiheuttaa ohjelman odottamattoman sulkeutumisen tai mielivaltaisen koodin suorittamisen.

Kuvaus: Use-after-free-ongelma on ratkaistu parantamalla muistin hallintaa.

CVE-2020-9926: ongelman havaitsi OSS-Fuzz

Kohta lisätty 16.3.2021

WebKit

Saatavuus: Windows 7 tai uudempi

Vaikutus: Etähyökkääjä saattoi aiheuttaa apin odottamattoman sulkeutumisen tai mielivaltaisen koodin suorittamisen

Kuvaus: Rajojen ulkopuolinen lukuongelma ratkaistiin parantamalla annettujen tietojen vahvistamista.

CVE-2020-9894: 0011 yhteistyössä Trend Micron Zero Day Initiativen kanssa

WebKit

Saatavuus: Windows 7 tai uudempi

Vaikutus: Haitallisesti laaditun verkkosisällön käsittely saattoi estää sisältöturvallisuuskäytännön täytäntöönpanon

Kuvaus: Sisältöturvallisuuskäytännössä oli käyttöongelma. Ongelma on ratkaistu parantamalla käyttörajoituksia.

CVE-2020-9915: Ayoub AIT ELMOKHTAR (Noon)

WebKit

Saatavuus: Windows 7 tai uudempi

Vaikutus: Haitallisen verkkosisällön käsitteleminen saattoi johtaa yleisten sivustojen välisten komentosarjojen suorittamiseen.

Kuvaus: Logiikkaongelma on korjattu parantamalla tilanhallintaa.

CVE-2020-9925: nimetön tutkija

WebKit

Saatavuus: Windows 7 tai uudempi

Vaikutus: Etähyökkääjä saattoi aiheuttaa apin odottamattoman sulkeutumisen tai mielivaltaisen koodin suorittamisen

Kuvaus: Use-after-free-ongelma on ratkaistu parantamalla muistin hallintaa.

CVE-2020-9893: 0011 yhteistyössä Trend Micron Zero Day Initiativen kanssa

CVE-2020-9895: Wen Xu (SSLab, Georgia Tech)

WebKit

Saatavuus: Windows 7 tai uudempi

Vaikutus: Hyökkääjä, jolla oli mielivaltaiset luku- ja kirjoitusoikeudet, saattoi ohittaa osoitintodennuksen

Kuvaus: Useita ongelmia on korjattu parantamalla logiikkaa.

CVE-2020-9910: Samuel Groß (Google Project Zero)

WebKitin sivun lataaminen

Saatavuus: Windows 7 tai uudempi

Vaikutus: Hyökkääjä saattoi pystyä piilottamaan URL-osoitteen kohteen

Kuvaus: URL-osoitteiden Unicode-koodausongelma on ratkaistu parantamalla tilanhallintaa.

CVE-2020-9916: Rakesh Mane (@RakeshMane10)

WebKit-verkkoinspektori

Saatavuus: Windows 7 tai uudempi

Vaikutus: URL-osoitteen kopioiminen verkkoinspektorista saattoi johtaa komennonsyöttöön

Kuvaus: Verkkoinspektorissa oli komennonsyöttöongelma. Ongelma on ratkaistu parantamalla poistumisohjausta.

CVE-2020-9862: Ophir Lojkine (@lovasoa)

Kiitokset

ImageIO

Haluamme kiittää Xingwei Liniä (Ant-Financial Light-Year Security Lab) hänen avustaan.

Kohta lisätty 21.9.2020

Tiedot tuotteista, jotka eivät ole Applen valmistamia, sekä tiedot itsenäisistä verkkosivustoista, jotka eivät ole Applen hallinnoimia tai testaamia, eivät sisällä suosituksia. Apple ei vastaa muiden valmistajien verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, toimivuudesta tai käytöstä. Apple ei takaa muiden valmistajien verkkosivustojen tarkkuutta tai luotettavuutta. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä myyjään.