Tietoja iOS 6 -päivityksistä

Tämä päivitys sisältää yli 200 uutta ominaisuutta, mukaan lukien.

Jotkin ominaisuudet eivät ehkä ole käytettävissä kaikissa maissa tai kaikilla alueilla. Lisätietoja löytyy osoitteesta: http://www.apple.com/fi/ios/feature-availability

Tietoja tämän päivityksen suojaussisällöstä löytyy osoitteesta: http://support.apple.com/fi-fi/HT1222

Lue lisää, jos haluat päivittää tai jos päivittämisessä on ongelmia.

iOS 6.1.6

Tämä suojauspäivitys korjaa SSL-yhteyden tarkistamisessa esiintyneen ongelman.

Lisätietoja päivityksen turvallisuussisällöstä on osoitteessa http://support.apple.com/fi-fi/HT1222

Saatavilla iTunesista ja langattomasti.

iOS 6.1.5

Korjaa ongelman, jonka vuoksi joidenkin iPod touch ‑käyttäjien (neljännen sukupolven malli) FaceTime-puhelut epäonnistuivat.

Tämä päivitys sisältää suojauspäivityksiä, jotka sisältyvät aiempiin iOS-ohjelmistopäivityksiin.

Lisätietoja löytyy osoitteesta: http://support.apple.com/fi-fi/HT1222

iOS 6.1.4

Päivitetty ääniprofiili puhelimen kaiuttimelle.

Tämä päivitys sisältää aiempien iOS-ohjelmistopäivitysten suojauspäivitykset. Lisätietoja löytyy osoitteesta: http://support.apple.com/fi-fi/HT1222

iOS 6.1.3

Tämä päivitys sisältää parannuksia ja virheenkorjauksia, mukaan lukien:

• Korjaa virheen, joka saattaa mahdollistaa pääsykoodin ohittamisen ja Puhelin-ohjelman käytön

• Parannuksia Kartat-ohjelmaan Japanissa

Tietoja tämän päivityksen suojaussisällöstä löytyy osoitteesta: http://support.apple.com/fi-fi/HT1222

iOS 6.1.2

Korjaa Exchange-kalenterin virheen, joka voi lisätä verkkotoimintaa ja vähentää akun kestoa.

Tietoja tämän päivityksen suojaussisällöstä löytyy osoitteesta: http://support.apple.com/fi-fi/HT1222

iOS 6.1.1

Tämä päivitys korjaa ongelman, joka saattaa vaikuttaa iPhone 4S:n mobiiliverkkotoiminnon suorituskykyyn ja luotettavuuteen.

Tietoja tämän päivityksen suojaussisällöstä löytyy osoitteesta: http://support.apple.com/fi-fi/HT1222

iOS 6.1

Tämä päivitys sisältää parannuksia ja virheenkorjauksia, mukaan lukien:

• LTE-tuki kattaa nyt lisää operaattoreita (täydellinen luettelo tuetuista operaattoreista löytyy osoitteesta http://www.apple.com/fi/iphone/LTE/)

• iTunes Match -tilaajat voivat nyt ladata yksittäisiä kappaleita iCloudista

• Uusi painike mainostunnistimen nollaamiseen

Tietoja tämän päivityksen suojaussisällöstä löytyy osoitteesta: http://support.apple.com/fi-fi/HT1222

iOS 6.0.2

Fixes a bug that could impact Wi-Fi.

Available via OTA

Tietoja tämän päivityksen suojaussisällöstä löytyy osoitteesta: http://support.apple.com/fi-fi/HT1222

iOS 6.0.1

Tämä päivitys sisältää parannuksia ja virheenkorjauksia, mukaan lukien:

• Korjaa virheen, jonka vuoksi iPhone 5 ei voi asentaa ohjelmistopäivityksiä langattomasti.

• Korjaa virheen, jonka vuoksi näppäimistöllä saattaa näkyä vaakasuoria viivoja.

• Korjaa ongelman, jonka vuoksi kameran salama ei ehkä laukea.

• Parantaa iPhone 5:n ja iPod touchin (5. sukupolvi) luotettavuutta, kun laitteet on liitetty Wi-Fi-verkkoihin WPA2-salausta käyttäen.

• Ratkaisee ongelman, joka esti iPhonea käyttämästä mobiiliverkkoa joissakin tapauksissa.

• iTunes Match on yhdistetty Käytä mobiilidataa ‑kytkimeen.

• Korjaa pääsykoodin lukitusvirheen, joka joskus mahdollisti pääsyn Passbook-kortin tietoihin lukitulla näytöllä.

• Korjaa Exchange-tapaamisiin vaikuttavan virheen.

Tietoja tämän päivityksen suojaussisällöstä löytyy osoitteesta: http://support.apple.com/fi-fi/HT1222

iOS 6

Tämä päivitys sisältää yli 200 uutta ominaisuutta, mukaan lukien:

Kartat

• Applen suunnittelemat vektoripohjaiset kartat

• Käännös käännökseltä etenevä navigointi ja puhutut reittiohjeet iPhone 5:ssä, iPhone 4S:ssä ja iPadin Wi-Fi + Cellular -mallissa (2. ja 3. sukupolvi)

• Reaaliaikaiset liikennetiedot

• Flyover-ominaisuus mahdollistaa suurten metropolialueiden katselun ilmasta käsin fotorealististen interaktiivisten 3D-näkymien avulla iPhone 5:ssä, iPhone 4S:ssä, iPadissa (3. sukupolvi) ja iPod touchissa (5. sukupolvi)

• Paikalliset hakutulokset, jotka sisältävät Yelpin kuvia, arviointeja, arvosteluja ja mahdollisia tarjouksia

• Siri-integraatio mahdollistaa ajo-ohjeiden kysymisen ja paikkojen etsimisen reitin varrella (ei tue suomea)

• Parannuksia Sirin toimintaan (Siri ei tue suomea)Urheilu: pisteet, pelaajatilastot, otteluaikataulut, joukkueiden kokoonpanot sekä baseballin, koripallon, amerikkalaisen jalkapallon, jalkapallon ja jääkiekon sarjataulukot

• Elokuvat: trailerit, näytösajat, arvostelut ja tiedot

• Ravintolat: varaukset, arvostelut, kuvat ja tiedot

• Lähetä twiitti

• Julkaise Facebookissa

• Käynnistä ohjelma

• Eyes Free -toiminto tuetuissa automerkeissä

• Voit tehdä paikallisia hakuja Siri-tuetuissa maissa (rajoitettu saatavuus aloitusvaiheessa)

• Uudet Sirin tukemat maat ja kielet: Espanja (espanja), Hongkong (kantoninkiina), Italia (italia), Kanada (englanti ja kanadanranska), Manner-Kiina (mandariinikiina), Korea (korea), Meksiko (espanja), Sveitsi (italia, ranska ja saksa), Taiwan (mandariinikiina), Yhdysvallat (espanja)

• iPhone 5, iPhone 4S, iPad (3. sukupolvi) ja iPod touch (5. sukupolvi) tukevat Siriä.

Facebook-integraatio

• Kertakirjaudu Asetuksissa

• Julkaise suoraan Kuvista, Safarista, Kartoista, App Storesta, iTunesista, Game Centeristä, Ilmoituskeskuksesta ja Siristä

• Lisää sijainti ja valitse yleisönvalitsimesta kenen kanssa haluat jakaa julkaisusi

• Katso ajantasaiset Facebook-profiilikuvat ja -yhteystiedot Yhteystiedoissa

• Näet Facebook-tapahtumat ja Facebook-kavereidesi syntymäpäivät Kalenterissa

• Tykkää sisällöstä ja katso kavereidesi tykkäämiä kohteita App Storessa ja iTunes Storessa

Jaetut Kuvavirrat

• Jaa kuviasi valitsemiesi ihmisten kanssa

• Ystäväsi voivat katsoa jaettuja kuvia Kuvat-ohjelmassa, iPhotossa ja Apple TV:ssä

• Ystäväsi voivat tykätä yksittäisistä kuvistasi ja kommentoida niitä

Passbook

• Yksi paikka tarkastuskorteille, etukorteille, elokuvalipuille ja muille lipuille ja korteille

• Näytöllä näkyy viivakoodi, kun olet esimerkiksi nousemassa lentokoneeseen, ostamassa kahvin tai menossa elokuviin

• Kortit näkyvät lukitulla näytöllä ajan tai sijaintisi mukaan

• Kortteja voidaan päivittää automaattisesti

• iPhone ja iPod touch tukevat Passbookia

FaceTime-parannuksia

• FaceTime toimii mobiiliverkon kautta iPhone 5:ssä, iPhone 4S:ssä ja iPadin Wi-Fi + Cellular -mallissa (3. sukupolvi)

• Voit vastaanottaa iPhone-puhelinnumeroosi soitettuja FaceTime-puheluja iPadissa ja iPod touchissa

Parannuksia puhelimen toimintoihin

• Voit mykistää tulevat puhelut ja ilmoitukset Älä häiritse -toiminnon avulla

• Voit käyttää Vastaa viestillä -toimintoa, kun hylkäät tulevan puhelun

• Aikaan tai sijaintiin perustuva Muistuta myöhemmin -valinta, kun kieltäydyt puhelusta

Parannuksia Mailiin

• VIP-lähettäjien postilaatikosta näet nopeasti sinulle tärkeiden ihmisten sähköpostit

• Postilaatikko liputetuille sähköposteille

• Lisää kuvia ja videoita kirjoittamaasi sähköpostiin

• Voit avata salasanasuojattuja Office-dokumentteja

• Päivitä postilaatikot pyyhkäisemällä alaspäin

• Voit lisätä jokaiselle tilille oman allekirjoituksen

Parannuksia Safariin

• iCloud-välilehtien avulla näet kaikissa laitteissasi avoinna olevat sivut

• Offline-lukulista

• Tuki kuvien lähettämiselle

• Koko näytön näkymä vaaka-asennossa iPhonessa ja iPod touchissa

• Älykkäät ohjelmabannerit

• Parannuksia JavaScriptin suorituskykyyn

Parannuksia App Storeen ja iTunes Storeen

• Kummankin Storen ulkoasua on päivitetty

• iTunesin esikatselu- ja esikuunteluhistoria

• Täydennä kausi

• Täydennä albumi

Parannuksia Game Centeriin

• Haasta kaverisi lyömään ennätykset ja saavutukset

• Julkaise ennätykset ja saavutukset Facebookissa ja Twitterissä

• Facebook-kavereihisi pohjautuvat kaverisuositukset

Parannuksia käyttöapuun

• Ohjattu käyttö rajoittaa laitteen käytön yhteen ohjelmaan tai näytön koskettamisen vain tiettyihin alueisiin

• VoiceOver on integroitu Karttoihin, AssistiveTouchiin ja Zoomaukseen

• iPhone 5 ja iPhone 4S tukevat Made for iPhone -kuulolaitteita

• Parannuksia Yhteystietojen, Kalentereiden, Muistutusten, Kuvien ja Bluetoothilla jaetun datan tietosuojahallintaan

• Voit järjestellä muistutuksia uudelleen Muistutukset-ohjelmassa

• Voit luoda iPhonessa muokattuja värinäkuvioita soitto-, viesti- ja ilmoitusäänille

• Kello-ohjelma on nyt myös iPadissa

• Voit asettaa herätyksen merkkiääneksi valitsemasi kappaleen

• Yhteystietojen hakutoiminto etsii nyt kaikista Yhteystietojen kentistä

• Automaattinen elokuvatila parantaa videoiden äänenlaatua

• Voit katsoa espanjan-, kiinan-, ranskan- ja saksankielisten sanojen määritelmät

• Uudet näppäimistön asettelut seuraaville kielille: arabia, islanti, katalaani, ranska, saksa ja turkki

• Voit jakaa käyttämäsi näppäinoikotiet eri laitteiden välillä iCloudin kautta

• Tuki Bluetooth MAP -protokollalle

• Yleinen verkon välipalvelin HTTP:lle

Manner-Kiinan toiminnot ja ominaisuudet

• Baidu-verkkohaku

• Sina Weibo -integraatio

• Jaa videoita Tudoussa

• Jaa videoita Youkussa

• Parannettu tekstinsyöttö käsinkirjoitukselle ja pinyinille

Virheenkorjauksia

Jotkin ominaisuudet eivät ehkä ole käytettävissä kaikissa maissa tai kaikilla alueilla. Lisätietoja löytyy osoitteesta: http://www.apple.com/fi/ios/feature-availability

Tietoja tämän päivityksen suojaussisällöstä löytyy osoitteesta: http://support.apple.com/fi-fi/HT1222