Beats Pro -kuulokkeiden lähettäminen Applelle pikavaihtopalvelun avulla Euroopasta

Näin lähetät Beats Pro -kuulokkeet takaisin Applelle korvaavan tuotteen saamisen jälkeen.

Oletko jollakin muulla alueella?

Kun olet pyytänyt Applelta korvaavaa tuotetta, sinulle lähetetään korvaavan tuotteen sisältävä paketti, josta löydät myös kaiken tarvittavan alkuperäisen tuotteen palauttamiseksi Applelle.

Tärkeää: Muista palauttaa tuote niin, että Apple saa sen 10 päivän kuluessa korvaavan tuotteen lähettämisestä (tarkista lähetyspäivä). Jos Apple ei saa alkuperäistä tuotetta 10 päivän kuluessa tai jos Applen teknikot toteavat, että alkuperäinen tuotteesi ei ole oikeutettu huoltoon tai se ei (syystä riippumatta) kuulu voimassa olevan AppleCare+-sopimuksen piiriin, sinulta veloitetaan korvaavan tuotteen koko hinta. Lisätietoja on Beats-pikavaihtopalvelun tiedoissa, Applen rajoitettuun takuuseen tai AppleCare-sopimukseen kuuluvan ERS-palvelun ehdoissa tai takuun ulkopuolisen ERS-palvelun ehdoissa.

Beats Pro -kuulokkeiden pakkaaminen

1. Aseta Beats-kuulokkeesi muovipussiin. Älä liitä kuulokkeidesi mukaan mitään lisävarusteita (kuten johtoja, karabiinihakoja tai koteloita). Jos lähetät paketissa muitakin esineitä, emme pysty palauttamaan niitä sinulle.

No alt supplied for Image
  2. Aseta pussi irralliseen pahviosaan kiinnitetyn suojakalvon alle.

No alt supplied for Image
  3. Taittele alas irrallisen pahviosan suojakalvosta valmistetut sivut.

No alt supplied for Image
  4. Taittele ylös irrallisen pahviosan muut sivut.

No alt supplied for Image
  5. Aseta irrallinen pahviosa laatikkoon. Sulje sitten laatikko.

No alt supplied for Image
  6. Sulje laatikko teipillä ja postita laatikko Applelle.* Jos laatikkoon on kiinnitetty akkutarra, varmista, että akkutarra ei ole peitossa. Jos korvaava tuote toimitetaan Norjassa paikallisen postitoimiston kautta, palauta alkuperäinen tuote paikallisen postitoimiston kautta käyttäen ennalta maksettua UPS:n palautustarraa.

No alt supplied for Image
  7. Pyydä toimitusliikkeeltä tosite noudosta.

* Apple ei vastaa kuljetuksen aikana aiheutuvista vaurioista.

Beats Pro -kuulokkeiden lähettäminen Applelle

1. Jos mukana on palautukseen tarkoitettu lähetystarra, kiinnitä se pakkauksen ulkopuolelle. Varmista tarvittaessa, että palautuslähetystarra peittää vanhan lähetystarran kokonaan, tai että irrotat vanhan lähetystarran ennen uuden lähetystarran kiinnittämistä.

2. Jos mukana on kauppalasku, kiinnitä se pakkauksen ulkopuolelle. Jos kauppalaskua ei kiinnitetä pakkaukseen, pakettia ei ehkä voi toimittaa. Kauppalaskuja tarvitaan vain joissakin Euroopan maissa.

3. Tarkista toimitusliikkeen nimi lähetystarrasta (tai muista pakkausmateriaaleista). Siirry toimitusliikkeen verkkosivustolle ja sovi noudosta tai etsi toimipiste, johon voit viedä paketin. Venäjällä asuvien asiakkaiden on sovittava noutoaika verkossa.

4. Tarkista muutaman päivän kuluttua, että Apple on vastaanottanut tuotteen.

Korvaavien Beats Pro -kuulokkeiden käyttäminen

Kirjoita korvaavien Beats Pro -kuulokkeiden sarjanumero muistiin. Korvaavalla Apple-tuotteellasi on 90 päivän huoltotakuu, alkuperäisen tuotteesi takuuajan jäljellä olevan ajan mukainen takuu tai AppleCare-sopimuksesi mukainen takuu tai kuluttajansuojalaissa määrätty takuu sen mukaan, mikä näistä on pisimpään voimassa.

Katso käyttöönottotietoja Beats Pro -pika-aloitusoppaasta.

© 2022 Apple Inc. Kaikki oikeudet pidätetään. Apple ja Apple-logo ovat Apple Inc:n tavaramerkkejä, jotka on rekisteröity Yhdysvalloissa sekä muissa maissa ja muilla alueilla. AppleCare on Apple Inc:n palvelumerkki, joka on rekisteröity Yhdysvalloissa sekä muissa maissa ja muilla alueilla. Beats, Beats by Dr. Dre ja pyöreä b-logo ovat Applen tytäryhtiön Beatsin tavaramerkkejä/palvelumerkkejä.