Powerbeats Pro -latauskotelon lähettäminen Applelle Euroopasta

Näin lähetät alkuperäisen Powerbeats Pro -latauskotelon takaisin Applelle huollon jälkeen.

Kun olet pyytänyt Applelta korvaavaa tuotetta, sinulle lähetetään korvaavan tuotteen sisältävä paketti, josta löydät myös kaiken tarvittavan alkuperäisen tuotteen palauttamiseksi Applelle.

Tärkeää: Muista palauttaa tuote niin, että Apple saa sen 10 päivän kuluessa korvaavan tuotteen lähettämisestä (tarkista lähetyspäivä). Jos Apple ei saa alkuperäistä tuotetta 10 päivän kuluessa tai jos Applen teknikot toteavat, että alkuperäinen tuotteesi ei ole oikeutettu huoltoon tai se ei (syystä riippumatta) kuulu voimassa olevan AppleCare+-sopimuksen piiriin, sinulta veloitetaan korvaavan tuotteen koko hinta. Lisätietoja on Beats-pikavaihtopalvelun tiedoissa, Applen rajoitettuun takuuseen tai AppleCare-sopimukseen kuuluvan ERS-palvelun ehdoissa tai takuun ulkopuolisen ERS-palvelun ehdoissa.

Powerbeats Pro -latauskotelon pakkaaminen

1. Aseta latauskotelo valkoisen laatikon irralliseen osaan ja aseta sitten kansi valkoisen laatikon päälle.

powerbeatspro-case-packout-step1-v2
  2. Sijoita valkoinen laatikko ruskeaan laatikkoon.

powerbeatspro-kotelon-pakkaaminen-vaihe2-v2
  3. Sulje ruskea laatikko.

powerbeatspro-case-packout-step3-v2
  4. Sulje laatikko teipillä ja postita laatikko Applelle.* Jos laatikkoon on kiinnitetty akkutarra, varmista, että akkutarra ei ole peitossa. Jos korvaava tuote toimitetaan sinulle Norjassa paikallisen postitoimiston kautta, palauta alkuperäinen tuote paikallisen postitoimiston kautta käyttäen ennalta maksettua UPS:n palautustarraa.

powerbeats-pro-charging-case-ers-step4-v1

* Apple ei vastaa kuljetuksen aikana aiheutuvista vaurioista.

Powerbeats Pro -latauskotelon lähettäminen Applelle

1. Jos mukana on palautukseen tarkoitettu lähetystarra, kiinnitä se pakkauksen ulkopuolelle. Varmista tarvittaessa, että palautuslähetystarra peittää vanhan lähetystarran kokonaan, tai että irrotat vanhan lähetystarran ennen uuden lähetystarran kiinnittämistä.

2. Jos mukana on kauppalasku, kiinnitä se pakkauksen ulkopuolelle. Jos kauppalaskua ei kiinnitetä pakkaukseen, pakettia ei ehkä voi toimittaa. Kauppalaskuja tarvitaan vain joissakin Euroopan maissa.

3. Tarkista toimitusliikkeen nimi lähetystarrasta (tai muista pakkausmateriaaleista). Siirry toimitusliikkeen verkkosivustolle ja sovi noudosta tai etsi toimipiste, johon voit viedä paketin. Venäjällä asuvien asiakkaiden on sovittava noutoaika verkossa.

4. Pyydä toimitusliikkeeltä tosite noudosta.

5. Tarkista muutaman päivän kuluttua, että Apple on vastaanottanut tuotteen.

Powerbeats Pro -latauskotelon käyttäminen huollon jälkeen

Ota korvaavan latauskotelon sarjanumero talteen. Korvaavalla tuotteellasi on 90 päivän huoltotakuu, alkuperäisen tuotteesi takuuajan jäljellä olevan ajan mukainen takuu tai AppleCare-sopimuksesi mukainen takuu tai kuluttajansuojalaissa määrätty takuu sen mukaan, mikä näistä on pisimpään voimassa.

Korvaavien Powerbeats Pro -nappikuulokkeiden käyttöönotto

1. Aseta molemmat Powerbeats Pro -nappikuulokkeet niiden latauskoteloon. Pidä kansi auki.

2. Tarkista kotelon etureunan LED-tilavalo. Sen pitäisi vilkkua punaisena.

3. Pidä kotelon sisällä olevaa järjestelmäpainiketta painettuna 5 sekuntia. Tilavalon pitäisi vilkkua valkoisena. Jos se vilkkuu edelleen punaisena, kytke kotelo virtalähteeseen, sulje kansi ja odota 20 minuuttia.

4. Muodosta Powerbeats Pro -nappikuulokkeistasi ja laitteestasi laitepari.

Laiteparin muodostaminen iPhonen kanssa

1. Kun nappikuulokkeet ovat edelleen kotelossa ja kansi on auki, pidä Powerbeats Pro -nappikuulokkeita lukitsemattoman iPhonesi vieressä. iPhonen näyttöön tulee määritysanimaatio.

2. Noudata näyttöön tulevia ohjeita.

Laiteparin muodostaminen muun laitteen kanssa

1. Varmista, että Bluetooth on käytössä laitteessasi.

2. Kun nappikuulokkeet ovat edelleen kotelossa ja kansi on auki, pidä Powerbeats Pro -nappikuulokkeiden järjestelmäpainiketta painettuna, kunnes LED-valo vilkkuu.

3. Avaa laitteesi Bluetooth-valikko. Valitse esimerkiksi Macissa Omenavalikko () > Järjestelmäasetukset ja klikkaa sitten Bluetooth.

4. Napauta tai klikkaa Powerbeats Pro -nappikuulokkeitasi löydettyjen Bluetooth-laitteiden luettelosta.

© 2022 Apple Inc. Kaikki oikeudet pidätetään. Apple ja Apple-logo ovat Apple Inc:n tavaramerkkejä, jotka on rekisteröity Yhdysvalloissa sekä muissa maissa ja muilla alueilla. AppleCare on Apple Inc:n palvelumerkki, joka on rekisteröity Yhdysvalloissa sekä muissa maissa ja muilla alueilla. Beats, Beats by Dr. Dre ja pyöreä b-logo ovat Applen tytäryhtiön Beatsin tavaramerkkejä/palvelumerkkejä.