Tietoja Safari 15.6:n turvallisuussisällöstä

Tässä asiakirjassa kerrotaan Safari 15.6:n turvallisuussisällöstä.

Tietoja Applen suojauspäivityksistä

Suojellakseen asiakkaitaan Apple ei paljasta tietoturvaongelmia eikä anna niistä tietoja tai vahvista niitä, ennen kuin täydellinen tutkinta on tehty ja tarpeelliset korjauspäivitykset tai uudet versiot ovat saatavilla. Viimeisimmät julkaisut on listattu Applen suojauspäivitykset -sivulla.

Apple käyttää CVE-ID-tunnuksia mahdollisuuksien mukaan viittaamaan lisätietoihin haavoittuvuuksista.

Lisätietoja turvallisuudesta on Applen tuoteturvallisuus -sivulla.

Safari 15.6

Julkaistu 20.7.2022

JavaScriptCore

Saatavuus: macOS Big Sur ja macOS Catalina

Vaikutus: verkkosisällön käsitteleminen saattoi johtaa mielivaltaisen koodin suorittamiseen.

Kuvaus: ongelma on ratkaistu parantamalla rajojen tarkastuksia.

WebKit Bugzilla: 241931

CVE-2022-48503: Dongzhuo Zhao yhteistyössä ADLab of Venustechin kanssa sekä ZhaoHai (Cyberpeace Tech Co., Ltd.)

Kohta lisätty 21.6.2023

Safari Extensions

Saatavuus: macOS Big Sur ja macOS Catalina

Vaikutus: Haitallisella verkkosivustolla käynti saattoi vuotaa arkaluontoisia tietoja.

Kuvaus: ongelma on ratkaistu parantamalla käyttöliittymän käsittelyä.

CVE-2022-32784: Young Min Kim, CompSec Lab, Seoul National University

WebKit

Saatavuus: macOS Big Sur ja macOS Catalina

Vaikutus: Haitallisen verkkosisällön käsitteleminen saattoi johtaa mielivaltaisen koodin suorittamiseen.

Kuvaus: Muistin vioittumisongelma ratkaistiin parantamalla validointia.

WebKit Bugzilla: 241526

CVE-2022-32885: P1umer (@p1umer) ja Q1IQ (@q1iqF)

Kohta lisätty 16.3.2023

WebKit

Saatavuus: macOS Big Sur ja macOS Catalina

Vaikutus: käyttäjää saattoi pystyä seuraamaan hänen IP-osoitteensa avulla.

Kuvaus: logiikkaongelma on korjattu parantamalla tilanhallintaa.

CVE-2022-32861: Matthias Keller (m-keller.com)

Kohta lisätty 16.9.2022

WebKit

Saatavuus: macOS Big Sur ja macOS Catalina

Vaikutus: haitallisen verkkosisällön käsitteleminen saattoi johtaa mielivaltaisen koodin suorittamiseen

Kuvaus: Muistin vioittumisongelma on ratkaistu parantamalla tilanhallintaa.

CVE-2022-32863: P1umer (@p1umer), afang (@afang5472), xmzyshypnc (@xmzyshypnc1)

Kohta lisätty 16.9.2022, päivitetty 16.3.2023

WebKit

Saatavuus: macOS Big Sur ja macOS Catalina

Vaikutus: haitallisen verkkosisällön käsitteleminen saattoi johtaa mielivaltaisen koodin suorittamiseen.

Kuvaus: rajojen ulkopuolisen muistin kirjoitusongelma ratkaistiin parantamalla annettujen tietojen vahvistamista.

WebKit Bugzilla: 240720

CVE-2022-32792: Manfred Paul (@_manfp) yhteistyössä Trend Micro Zero Day Initiativen kanssa

WebRTC

Saatavuus: macOS Big Sur ja macOS Catalina

Vaikutus: Haitallisen verkkosisällön käsitteleminen saattoi johtaa mielivaltaisen koodin suorittamiseen.

Kuvaus: Muistin vioittumisongelma on ratkaistu parantamalla tilanhallintaa.

WebKit Bugzilla: 242339

CVE-2022-2294: Jan Vojtesek, Avast Threat Intelligence Team

Tiedot tuotteista, jotka eivät ole Applen valmistamia, sekä tiedot itsenäisistä verkkosivustoista, jotka eivät ole Applen hallinnoimia tai testaamia, eivät sisällä suosituksia. Apple ei vastaa muiden valmistajien verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, toimivuudesta tai käytöstä. Apple ei takaa muiden valmistajien verkkosivustojen tarkkuutta tai luotettavuutta. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä myyjään.