Tietoja AirPods- ja Beats-laiteohjelmistopäivitysten turvallisuussisällöstä

Tässä asiakirjassa kerrotaan AirPods- ja Beats-laiteohjelmistopäivitysten turvallisuussisällöstä.

Tietoja Applen suojauspäivityksistä

Suojellakseen asiakkaitaan Apple ei paljasta tietoturvaongelmia eikä anna niistä tietoja tai vahvista niitä, ennen kuin täydellinen tutkinta on tehty ja tarpeelliset korjauspäivitykset tai uudet versiot ovat saatavilla. Viimeisimmät julkaisut on listattu Applen suojauspäivitykset -sivulla.

Apple käyttää CVE-ID-tunnuksia mahdollisuuksien mukaan viittaamaan lisätietoihin haavoittuvuuksista.

Lisätietoja turvallisuudesta on Applen tuoteturvallisuus

Beats-laiteohjelmistopäivitys 5B66

Julkaistu 2.5.2023

Bluetooth

Saatavuus: Powerbeats Pro, Beats Fit Pro

Vaikutus: Kun kuulokkeet etsivät yhteyspyyntöä varten aiemmin laitepariksi liitettyä laitetta, Bluetooth-kantaman sisällä oleva hyökkääjä saattoi pystyä huijaamaan varsinaista lähdelaitetta ja saamaan pääsyn kuulokkeisiin.

Kuvaus: Valtuutusongelma ratkaistiin parantamalla tilanhallintaa.

CVE-2023-27964: Yun-hao Chung ja Archie Pusaka (Google ChromeOS)

Jos muodostit laiteparin langattomien Beats-kuulokkeiden ja iPhonen, iPadin tai Macin välille, Beats-kuulokkeet päivittyvät automaattisesti. Lue lisää Beats-laiteohjelmistopäivityksistä.

Voit tarkistaa langattomien kuulokkeidesi laiteohjelmistoversion laitteesi Bluetooth-asetuksista.

1. Valitse iPhonessa tai iPadissa Asetukset > Bluetooth. Valitse Macissa Järjestelmäasetukset > Bluetooth.

2. Napauta tietopainikettaNo alt supplied for Image kuulokkeiden vieressä.

AirPods-laiteohjelmistopäivitys 5E133

Julkaistu 11.4.2023

Bluetooth

Saatavuus: AirPods (2. sukupolvi ja uudemmat), AirPods Pro (kaikki mallit) ja AirPods Max

Vaikutus: Kun kuulokkeet etsivät yhteyspyyntöä varten aiemmin laitepariksi liitettyä laitetta, Bluetooth-kantaman sisällä oleva hyökkääjä saattoi pystyä huijaamaan varsinaista lähdelaitetta ja saamaan pääsyn kuulokkeisiin.

Kuvaus: Valtuutusongelma ratkaistiin parantamalla tilanhallintaa.

CVE-2023-27964: Yun-hao Chung ja Archie Pusaka (Google ChromeOS)

Laiteohjelmistopäivityksiä toimitetaan automaattisesti, kun AirPodisi ovat latauksessa ja iPhonen, iPadin tai Macin Bluetooth-kantaman sisällä. Lue lisää AirPods-laiteohjelmistopäivityksistä.

Tiedot tuotteista, jotka eivät ole Applen valmistamia, sekä tiedot itsenäisistä verkkosivustoista, jotka eivät ole Applen hallinnoimia tai testaamia, eivät sisällä suosituksia. Apple ei vastaa muiden valmistajien verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, toimivuudesta tai käytöstä. Apple ei takaa muiden valmistajien verkkosivustojen tarkkuutta tai luotettavuutta. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä myyjään.