MacBook Pro (14-tuumainen, 2023) – akunhallintayksikön joustava kaapeli

Ennen kuin aloitat

Varoitus

Lue Akkuturvallisuus-kohdan ohjeet ennen aloittamista ja noudata työtilaa ja akun käsittelyä koskevia ohjeita.

Irrota seuraava osa ennen aloittamista:

Työkalut

• ESD-suojatut pinsetit

• nailontikku (musta tikku)

Irrottaminen

1. Taita ohjauslevyn joustava kaapeli varovasti sivuun päästäksesi käsiksi akunhallintayksikön joustavaan kaapeliin.

2. Irrota polyesterisuojakalvo akunhallintayksikön joustavan kaapelin lukitusvivusta ESD-suojatuilla pinseteillä.

3. Käännä akunhallintayksikön joustavan kaapelin liittimen lukitusvipu ylös mustalla tikulla.

4. Nosta akunhallintayksikön joustavan kaapelin pää varovasti liittimestä ESD-suojatuilla pinseteillä.

Kokoaminen

1. Nosta akunhallintayksikön joustavan kaapelin pää liittimeen ESD-suojatuilla pinseteillä.

2. Käännä akunhallintayksikön joustavan kaapelin liittimen lukitusvipu alas mustalla tikulla.

3. Paina polyesterikalvo liittimen päälle.

Viimeistele kokoaminen asentamalla seuraava osa takaisin paikoilleen: