Muokatun sähköpostidomainin käyttö iCloud Mailissa

Kun tilaat iCloud+-palvelun, voit käyttää jo omistamaasi muokattua domain-nimeä iCloud-sähköpostiosoitteesi mukauttamiseen tai ostaa uuden domainin.

Jos olet iCloud+-tilaaja, voit käyttää jo omistamaasi muokattua domainia sähköpostin lähettämiseen ja vastaanottamiseen henkilökohtaisesta sähköpostiosoitteesta iCloud Mailissa.

• Voit käyttää enintään viittä muokattua domainia, ja kutakin domainia kohden saa olla enintään kolme yksilöllistä sähköpostiosoitetta.

• Voit käyttää yksilöllistä sähköpostiosoitetta Mail-apissa millä tahansa laitteella, johon olet kirjautunut sisään Apple ID:lläsi ja jossa iCloud Mail on käytössä, sekä osoitteessa iCloud.com/mail.

• Voit käyttää mukautettua sähköpostiosoitetta myös esimerkiksi Viestit-apissa, FaceTimessa, Kalenterissa ja laitteellesi kirjautumisessa.

• Jos muokatun domainin kanssa ei ole käytössä sähköpostiosoitteita, voit luoda uusia yksilöllisiä sähköpostiosoitteita sen jälkeen, kun olet määrittänyt domainisi iCloud Mailissa.

• Jos jaat iCloud+-palvelun Perhejako-ryhmän kanssa, voit jakaa muokatun domainisi Perhejako-ryhmän kanssa ja antaa heidän luoda yksilöllisiä osoitteita. iOS 16:ssa tai uudemmassa voit myös jakaa muokatun domainisi perheen ulkopuolisten ihmisten kanssa ja antaa heidän luoda yksilöllisiä osoitteita.*

• Voit jakaa domainisi jopa viiden henkilön kanssa. Jos lisäät jonkun, joka ei ole osa Perhejako-ryhmääsi, hänen täytyy hyväksyä kutsu ennen kuin hänet voidaan lisätä domainiin.

Jos sinulla ei vielä ole muokattua domainia, lue, miten voit ostaa sähköpostidomainin iCloud Mailia varten.

* Jos käytät laitetta, jossa on iOS 15 tai aiempi, et ehkä näe kaikkia yksilöllisiä sähköpostiosoitteita, jotka olet määrittänyt laitteeseen, jossa on iOS 16 tai uudempi.

Muokatun sähköpostidomainin lisääminen

Muokatun domainin käyttö iCloud Mailin kanssa edellyttää seuraavia:

Jotta voit lisätä yksilöllisen sähköpostiosoitteen muokattuun domainiin, jota käytät iCloud Mailin kanssa:

• Sähköpostiosoite ei saa olla käytössä toisen Apple ID:n sähköpostiosoitteena.

• Jos haluat lisätä yksilöllisen sähköpostiosoitteen, joka on käytössä toisella Apple ID:llä, sinun on muutettava kyseisen Apple ID:n sähköpostiosoite.

• Jos poistat kyseisen Apple ID:n, et siltikään voi lisätä yksilöllistä sähköpostiosoitetta.

Lue, miten voit lisätä muokatun domainin iCloud Mailiin iCloud.com-sivustolla.

Muokatun sähköpostidomainin poistaminen

Jos et enää halua käyttää iCloud Mailille käyttöönotettua muokattua sähköpostidomainia, voit poistaa sen.

Lue, miten voit lopettaa muokatun domainin käytön iCloud.com-sivustolla.

Kun poistat sen, et voi lähettää tai vastaanottaa sähköpostia millään kyseisen domainin sähköpostiosoitteella iCloud Mailissa. Tämä koskee myös Perhejako-ryhmäsi jäseniä.

Muokattu sähköpostidomain ei tue hallittuja Apple ID:itä.