Uuden iCloud Mailissa käytettävän sähköpostidomainin ostaminen

Jos tilaat iCloud+:n, voit ostaa oman domainin. Sitten voit lähettää ja vastaanottaa sähköpostiviestejä personoidusta sähköpostiosoitteesta iCloud Mailissa.

Mitä tarvitset

iCloud Mailissa käytettävän domainin ostaminen edellyttää, että olet vähintään 18-vuotias. Lisäksi tarvitset

• Apple ID:n, jossa on käytössä kaksiosainen todennus

• ensisijaisen iCloud Mail ‑sähköpostiosoitteen, joka on määritetty käyttämään muokattua sähköpostidomainia.

Jos haluat jakaa domainin muille, varmista, että myös heillä on Apple ID, jossa on käytössä kaksiosainen todennus, ja ensisijainen iCloud Mail ‑sähköpostiosoite.

Lue lisätietoja mukautetuista sähköpostidomaineista

Domainin ostaminen iPhonessa, jossa on iOS 16 tai sitä uudempi

1. Avaa Asetukset-appi.

2. Napauta nimeäsi.

3. Napauta iCloud ja valitse sitten iCloud Mail.

4. Valitse Muokattu sähköpostidomain ja napauta Jatka.

5. Valitse Osta domain.

6. Kirjoita tekstikenttään ostettavan domainin nimi.

7. Napauta Haku. Jos domain tai sitä vastaavia domaineja on saatavilla, hinnoitteluvaihtoehdot tulevat näkyviin.

8. Valitse domain ja viimeistele osto noudattamalla näytön ohjeita.

Kolmannen osapuolen rekisterinpitäjä käsittelee domainien myynnin. Jos sinulla on laskutukseen tai hyvitykseen liittyviä ongelmia, ota yhteyttä kolmannen osapuolen rekisterinpitäjään.

Domainin ostaminen iCloud.comista

Lue, miten voit ostaa domainin iCloud.comista millä tahansa laitteella

Muokattu sähköpostidomain ei ole saatavilla kaikissa maissa tai kaikilla alueilla.