Jos iPhonesi jumiutuu Applen logon kohdalla

Jos käytössäsi on iOS 13 tai uudempi ja yritit palauttaa iPhonesi varmuuskopiosta tai siirtää iPhonesi aiemmasta laitteesta, Apple-logo ja edistymispalkki saattavat näkyä näytöllä yli tunnin ajan. Lue ohjeet siihen, miten toimia tässä tilanteessa.

Jos laitteessasi on tämä ongelma, noudata näitä ohjeita:

1. Varmista, että iPhonen näytöllä näkyvä edistymispalkki ei ole liikkunut vähintään tuntiin.

2. Jos edistymispalkki ei ole liikkunut yli tuntiin, yhdistä laitteesi tietokoneeseen ja aseta laitteesi sitten palautustilaan seuraavasti:

• iPhone 8 ja uudemmat: Paina äänenvoimakkuuden lisäyspainiketta ja vapauta se. Paina äänenvoimakkuuden vähennyspainiketta ja vapauta se. Pidä sivupainiketta painettuna. Pidä sivupainiketta painettuna, kunnes näet palautustilanäytön.

• iPhone 7 ja iPhone 7 Plus: Pidä äänenvoimakkuuden vähennyspainiketta ja nukkumispainiketta painettuina. Pidä äänenvoimakkuuden vähennyspainiketta painettuna, kunnes näet palautustilanäytön.

• iPhone 6s ja aiemmat: Pidä nukkumis- ja Koti-painikkeita painettuina. Pidä Koti-painiketta painettuna, kunnes näet palautustilanäytön.

3. Avaa Finder Macissa, jossa on macOS Catalina 10.15 tai uudempi. Avaa iTunes Macissa, jossa on macOS Mojave 10.14 tai aiempi, tai Windows-tietokoneessa. Kun sinua pyydetään päivittämään tai palauttamaan, valitse Päivitä. Tällöin laitteesi päivitetään iOS:n uusimpaan versioon. Jos valitset Palauta, iPhonesi tyhjennetään.