Soittoäänen luominen Logic Pro :n tai Macin GarageBandin kappaleesta

Luo soittoääni Logic Pro :n tai Macin GarageBandin kappaleesta GarageBandilla iPhonessa tai iPadissa.

Jos haluat luoda soittoäänen Macissa, valmistele se Macissa GarageBandilla tai Logic Prolla ja jaa se iCloud Driveen Kun kappale on iPhonessa tai iPadissa, vie se soittoäänenä GarageBandista ja liitä soittoääni. Voi myös luoda soittoäänen suoraan iPhonessa tai iPadissa.

iCloud Driven käyttöönotto

Jos haluat jakaa kappaleita Macista iOS:n GarageBandiin, tarvitset iCloud Driven. Jos et ole vielä tehnyt niin, ota iCloud Drive käyttöön Macissa ja iPhonessa tai iPadissa.

Projektin jakaminen

1. Avaa projekti Macissa Logic Prolla tai GarageBandilla.

2. Jaa se iOS:n GarageBandiin:

• Valitse GarageBandissa Jaa > Project to GarageBand for iOS (Projekti iOS:n GarageBandiin).

• Valitse Logic Prossa File (Tiedosto) > Share (Jaa) > Project to GarageBand for iOS (Projekti iOS:n GarageBandiin).

3. Valitse iCloud Drivessa iOS-GarageBand-kansio ja klikkaa sitten Tallenna.

Projektin vieminen soittoäänenä

1. Avaa GarageBand iPhonessa, iPadissa tai iPod touchissa.

2. Valitse Omat kappaleet -selaimessa Selaa Selaa-painike, napauta Valitse ja napauta sitten Macista jakamaasi projektia.

3. Napauta Jaa-painikeettaJaa-painike ja napauta sitten Soittoääni.

4. Anna soittoäänelle nimi ja napauta sitten Vie. Jos soittoääni on pidempi kuin 30 sekuntia, napauta Jatka, niin GarageBand lyhentää soittoäänen automaattisesti. Voit myös palata kappaleeseen napauttamalla Kumoa, jotta voit lyhentää sen.

5. Napauta Vie.

6. Kun soittoäänen vienti on suoritettu, voit liittää soittoäänen.

Soittoäänen liittäminen

Kun olet vienyt projektisi soittoäänenä, voit määrittää sen normaaliksi soittoääneksi tai liittää sen yhteystietoon. Napauta Käytä ääntä ja valitse vaihtoehto:

• Jos haluat käyttää soittoääntä normaalina soittoäänenä ja korvata sillä nykyisen soittoäänen, napauta Normaali soittoääni.

• Jos haluat käyttää soittoääntä normaalina tekstiviestiäänenä ja korvata sillä nykyisen tekstiviestiäänen, napauta Normaali tekstiviestiääni.

• Jos haluat liittää soittoäänen johonkin yhteystietoon, napauta Liitä yhteystietoon ja valitse sitten yhteystieto.

• Jos haluat palata Omat kappaleet -selaimeen soittoääntä liittämättä, napauta Valmis.