HDMI ARC:n tai eARC:n käyttäminen Apple TV 4K:n kanssa

Kun HDMI ARC tai eARC on päällä, Apple TV 4K (2. sukupolvi ja sitä uudemmat) voi vastaanottaa korkealaatuista ääntä tuetusta televisiosta ja toistaa sitten television äänen HomePod- tai HomePod mini ‑kaiuttimista.

Mitä tarvitset

• Apple TV 4K (2. sukupolvi tai sitä uudempi)

• HomePod- tai HomePod mini ‑kaiuttimet

• TV, joka tukee HDMI ARC:tä tai eARC:tä

HDMI ARC:n tai eARC:n laittaminen päälle

1. Määritä HomePod- tai HomePod mini ‑kaiutin tai kaiutinpari Apple TV:n oletuskaiuttimeksi.

2. Siirry Apple TV:n Koti-valikkoon ja valitse Asetukset > Video ja ääni > Äänilähtö.

3. Varmista Oletusäänilähtö-kohdasta, että valittuna on huone, jossa HomePod tai HomePod mini on.

No alt supplied for Image
  4. Valitse Äänen paluukanava ‑kohdasta Toista television ääni. ARC tai eARC on päällä, jos siinä lukee Päällä (ARC) tai Päällä (eARC).

Jos HDMI ARC tai eARC ei toimi odotetulla tavalla