Siirtyminen iPhonesta, iPadista tai iPod touchista laitteeseen, jossa on vähemmän tallennustilaa

Lue, miten voit optimoida sisällön, vapauttaa tilaa ja siirtyä käyttämään laitetta, jossa on vähemmän tallennustilaa.

Tallennustilan tarkistaminen

Ennen kuin siirryt käyttämään uutta laitetta, tarkista, kuinka paljon tallennustilaa nykyinen laitteesi käyttää. Jos kaikki tietosi mahtuvat uuteen laitteeseen, voit siirtää tiedot uuteen laitteeseesi poistamatta mitään.

Jos siirryt käyttämään laitetta, jonka tallennuskapasiteetti on pienempi, sinun pitää ehkä optimoida sisältöä tai poistaa osa siitä. Voit selvittää, mikä vie eniten tilaa laitteessasi, valitsemalla Asetukset > Yleiset > ja napauttamalla Tallennustila [laite]. Lue lisää iPhonen, iPadin ja iPod touchin tallennustilasta ja sen käytöstä.

ios16-iphone13-pro-settings-general-iphone-storage

Tallennustilan hallitseminen

Voit hallita tai vähentää laitteeseen tallennettua sisältöä eri tavoin.

Ääni, elokuvat, sarjat ja kirjat

Lue lisätietoja siitä, miten voit poistaa musiikkia, elokuvia, TV-ohjelmia ja kirjoja laitteelta.

Kuvat ja videot

Jos haluat vähentää kuvien ja videoiden käyttämää tallennustilaa, voit tuoda kuvia ja videoita kameran rullasta tietokoneeseen. Kuvien poistaminen kamerarullasta niiden tuomisen jälkeen:

1. Napauta Valitse.

2. Valitse poistettavat kuvat.

3. Napauta roskakoripainiketta .

Jos haluat tarkastella kuvia laitteessasi niiden poistamisen jälkeen kamerarullasta, synkronoi ne kuvakirjastostasi. Kun synkronoit kuvakirjastosi tietokoneeseen, synkronoidut kuvat optimoidaan laitteessa, mikä säästää tilaa. Voit myös synkronoida pienemmän osan kuvakirjastostasi tilan säästämiseksi.

Apit

Voit vähentää appien käyttämää tallennustilaa seuraavasti: