Mac Studio -mallin tunnistaminen

Nämä tiedot auttavat Mac Studion tunnistamisessa.

Macissa on useita työkaluja sen mallin tunnistamiseksi. Helpoin tapa on katsoa Tietoja tästä Macista, jonka voit avata valitsemalla Omenavalikon  näytön vasemmasta yläkulmasta. Toinen tapa on Järjestelmän tiedot -apin käyttö. Lue, miten voit näiden työkalujen avulla tunnistaa Macin mallin.

Jos Mac ei ole mukanasi tai se ei käynnisty, kokeile sen sijaan seuraavia ratkaisuja:

• Etsi sarjanumero, joka on painettu Macin pohjaan säädöksiin liittyvien merkintöjen lähelle. Se näkyy myös alkuperäisessä pakkauksessa viivakooditarran vieressä. Saat laitteen mallin selville kirjoittamalla sarjanumeron Tarkista tuen ja huollon kattavuus -sivulle tai Tekniset tiedot -sivulle.

• Myös Applen osanumero, kuten MGEM2xx/A (”xx” vaihtelee maan/alueen mukaan), saattaa esiintyä alkuperäisessä pakkauksessa. Vertaa Applen osanumeroa alla olevaan luetteloon, niin löydät oman mallisi.

new-mac-id-2022

Mac Studio (2023)

Siru: M2 Max

Etuportit: Kaksi USB-C-porttia

Mallin tunniste: Mac14,13

Uusin yhteensopiva käyttöjärjestelmä: macOS Sonoma

Osanumerot: MQH73xx/A

Tekniset tiedot: Mac Studio (2023)

Käyttöopas: Mac Studio (2023)

new-mac-id-2022

Mac Studio (2023)

Siru: M2 Ultra

Etuportit: Kaksi Thunderbolt 4 -porttia

Mallin tunniste: Mac14,14

Uusin yhteensopiva käyttöjärjestelmä: macOS Sonoma

Osanumerot: MQH63xx/A

Tekniset tiedot: Mac Studio (2023)

Käyttöopas: Mac Studio (2023)

new-mac-id-2022

Mac Studio (2022)

Siru: M1 Max

Etuportit: Kaksi USB-C-porttia

Mallin tunniste: Mac13,1

Uusin yhteensopiva käyttöjärjestelmä: macOS Sonoma

Osanumerot: MJMV2xx / a

Tekniset tiedot: Mac Studio (2022)

Käyttöopas: Mac Studio (2022)

new-mac-id-2022

Mac Studio (2022)

Siru: M1 Ultra

Etuportit: Kaksi Thunderbolt 4 -porttia

Mallin tunniste: Mac13,2

Uusin yhteensopiva käyttöjärjestelmä: macOS Sonoma

Osanumerot: MJMW3xx/a

Tekniset tiedot: Mac Studio (2022)

Käyttöopas: Mac Studio (2022)