AMD-näytönohjainten päivittäminen Windowsia varten Boot Campissa

Lataa ja asenna uusimmat AMD-näytönohjaimet Windowsia varten AMD-näytönohjaimia käyttäviin Mac-malleihin.

Jos käytät Boot Campia Windowsin suorittamiseen Macissa, voit ladata AMD:n uusimmat Windows-ohjaimet AMD:n sivustosta. Seuraavissa Intel-pohjaisissa Mac-tietokoneissa käytetään AMD-näytönohjaimia:

• 15-tuumainen MacBook Pro (2015–2019)

• 16-tuumainen MacBook Pro (2019)

• 27-tuumainen iMac (2014–2020)

• 21,5-tuumainen iMac Retina-näytöllä (2017–2019)

• iMac Pro (2017)

• Mac Pro (2013–2019)

Tarkista AMD-näytönohjainten versio

1. Käynnistä Mac Windowsiin.

2. Avaa Radeonin asetukset suorittamalla jokin seuraavista toimenpiteistä:

• Klikkaa hiiren oikealla painikkeella työpöytää ja valitse AMD Radeon Settings.

• Klikkaa Radeon Settings ilmaisinalueella.

• Valitse AMD Radeon Settings Ohjelmat-valikosta.

3. Klikkaa Radeonin asetuksissa System (Järjestelmä) -välilehteä ja sitten Software (Ohjelmisto) -välilehteä.

4. Versionumero näkyy Driver Packaging Version (Ohjainpaketin versio) -kohdan alla.

Lataa ja asenna uusimmat AMD-näytönohjaimet

1. Siirry Windowsissa AMD-verkkosivuston Apple Boot Camp Software Graphics Drivers ‑sivulle.

2. Etsi Mac-malliasi tukeva ohjainversio. Jos versio on uudempi kuin mikä Maciisi on asennettu (sen numero on suurempi), klikkaa Download (Lataa).

3. Pura ladattu ZIP-tiedosto ja suorita sitten Setup-asennusappi tiedostoa purettaessa luodusta kansiosta ohjainten asennusta varten.

Tiedot tuotteista, jotka eivät ole Applen valmistamia, sekä tiedot itsenäisistä verkkosivustoista, jotka eivät ole Applen hallinnoimia tai testaamia, eivät sisällä suosituksia. Apple ei vastaa muiden valmistajien verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, toimivuudesta tai käytöstä. Apple ei takaa muiden valmistajien verkkosivustojen tarkkuutta tai luotettavuutta. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä myyjään.