iCloud-kuvien laittaminen pois päältä

Jos et halua enää tallentaa kuvia ja videoita iCloudiin, jotta ne synkronoituvat kaikissa laitteissa, voit laittaa iCloud-kuvat pois päältä yhdessä laitteessa tai kaikissa laitteissa. Jos haluat pitää kuvat turvassa, lataa ne laitteeseen tai tallenna niistä kopio ensin.

Ennen kuin laitat iCloud-kuvat pois päältä

Ennen kuin laitat iCloud-kuvat pois päältä, varmista, että laitteessa ovat kaikki alkuperäiset kuvat ja videot. Voit ladata alkuperäiset kuvat ja videot näin:

• iPhone tai iPad: Valitse Asetukset > [nimesi] > iCloud > Kuvat ja valitse Lataa ja pidä alkuperäiset. Pidä laite kytkettynä verkkovirtaan ja yhteydessä internetiin.

• Mac: Avaa Kuvat, valitse Kuvat > Asetukset > iCloud ja valitse Lataa alkuperäiset tähän Maciin. Pidä Mac kytkettynä verkkovirtaan ja yhteydessä internetiin.

• Windows-tietokone: lue, miten voit ladata kuvia ja videoita iCloud-kuvista.

Voit myös valita kuvat ja videot, jotka haluat ladata iCloud.comista. Kun olet ladannut alkuperäiset versiot, voit laittaa iCloud-kuvat pois päältä. Tämän jälkeen uudet muutokset, kuten uusien kuvien lähetykset, muokkaukset ja poistot, eivät enää synkronoidu laitteiden välillä.

iCloud-kuvien laittaminen pois päältä yhdessä laitteessa

Ennen kuin laitat iCloud-kuvat pois päältä, muista kopioida kuvat ja videot.

iPhone tai iPad

1. Valitse Asetukset ja napauta sitten nimeäsi.

2. Napauta iCloud > Kuvat.

3. Laita iCloud-kuvat pois päältä poistamalla Synkronoi tämä [laite] ‑vaihtoehdon valinta.

Mac

1. Avaa Kuvat-appi ja valitse Kuvat > Asetukset.

2. Klikkaa iCloud ja poista sitten iCloud-kuvien valinta.

Windows-tietokone

1. Avaa iCloudin Windows-versio. Varmista, että olet kirjautuneena Apple ID:lläsi.

2. Klikkaa Kuvat-kohdan vieressä olevaa Valinnat-painiketta.

3. Poista iCloud-kuvien valinta.

4. Klikkaa Valmis ja klikkaa sitten Käytä.

Apple TV 4K tai Apple TV HD

1. Valitse Asetukset > Tilit > iCloud.

2. Poista iCloud-kuvat käytöstä painamalla Kuvat-kohdassa Valitse.

iCloud-kuvien laittaminen pois päältä iCloudissa ja kaikissa laitteissa

Ennen kuin laitat iCloud-kuvat pois päältä, muista kopioida kuvat ja videot. iCloudiin tallennetut kuvat ja videot poistetaan 30 päivän kuluttua palvelun käytön lopettamisen jälkeen.

iPhone tai iPad, jossa on iOS 16 tai uudempi

1. Valitse Asetukset ja napauta sitten nimeäsi.

2. Napauta iCloud ja napauta Hallitse tilin tallennustilaa.

3. Napauta Kuvat ja napauta sitten Laita pois päältä ja poista iCloudista.

Jos muutat mielesi, noudata näitä ohjeita laitteessa ja valitse sitten Peru poisto.

iPhone tai iPad, jossa on iOS 15 tai vanhempi

1. Valitse Asetukset ja napauta sitten nimeäsi.

2. Napauta iCloud ja napauta Hallitse tallennustilaa.

3. Napauta Kuvat ja napauta Ota käytöstä ja poista.

Jos muutat mielesi, noudata näitä ohjeita laitteessa ja valitse sitten Peru poisto.

Mac

1. Valitse Omenavalikko  > Järjestelmäasetukset ja klikkaa Apple ID.

2. Valitse iCloud ja klikkaa sitten Hallitse.

3. Valitse Kuvat ja klikkaa sitten Laita pois päältä ja poista.

Jos muutat mielesi, noudata näitä ohjeita Macissa ja valitse sitten Peru poisto.