Jaetusta iCloud-kuvakirjastosta poistuminen

Lue, miten voit poistaa osallistujan luomastasi jaetusta iCloud-kuvakirjastosta tai poistaa jaetun kuvakirjaston. Jos olet osallistuja, voit lukea, miten voit poistua jaetusta kirjastosta.

Jaetusta kirjastosta poistuminen

Jos olet osallistuja, voit poistua jaetusta kirjastosta milloin tahansa. Varmista kuitenkin, että pysyt kirjautuneena iCloudiin ja että iCloud-kuvat ovat päällä, kunnes prosessi on valmis.

iPhone tai iPad

1. Valitse Asetukset > Kuvat ja napauta sitten Jaettu kirjasto.

2. Valitse Poistu jaetusta kirjastosta.

Poistu jaetusta kirjastosta -valinta on näytön alareunassa.
  3. Voit valita, kopioidaanko jaetun kirjaston koko sisältö omaan kirjastoon vai kopioidaanko vain itse lisäämäsi sisältö.

Mac

1. Valitse Kuvat-apissa Kuvat > Asetukset.

2. Valitse Jaettu kirjasto -välilehti.

Poistu jaetusta kirjastosta -valinta on valikon alareunassa.
  3. Klikkaa Poistu jaetusta kirjastosta.

Osallistujan poistaminen

Jos olet luonut kirjaston itse, voit poistaa osallistujia jaetusta kirjastosta milloin tahansa.

iPhone tai iPad

1. Valitse Asetukset > Kuvat ja napauta sitten Jaettu kirjasto.

2. Valitse osallistuja ja valitse Poista jaetusta kirjastosta.

Poista jaetusta kirjastosta -valinta on Lähetä kutsu uudelleen -valinnan alapuolella.
  3. Osallistuja saa ilmoituksen, että hänet on poistettu jaetusta kirjastosta.

• Jos osallistuja on ollut jaetussa kirjastossa yli seitsemän päivää, kaikki jaettu sisältö kopioidaan automaattisesti hänen omaan kirjastoonsa.

• Jos hän on ollut jaetussa kirjastossa alle seitsemän päivää, vain hänen lähettämänsä kuvat ja videot kopioidaan hänen omaan kirjastoonsa.

Mac

1. Valitse Kuvat-apissa Kuvat > Asetukset.

2. Valitse Jaettu kirjasto -välilehti.

3. Klikkaa Lisää-painikettaKuvalle ei ole vaihtoehtoista tekstiä osallistujan nimen vieressä ja valitse sitten Poista.

Poista-valinta on Näytä yhteystietokortti -valinnan alapuolella.
  4. Osallistuja saa ilmoituksen, että hänet on poistettu jaetusta kirjastosta.

• Jos osallistuja on ollut jaetussa kirjastossa yli seitsemän päivää, kaikki jaettu sisältö kopioidaan automaattisesti hänen omaan kirjastoonsa.

• Jos hän on ollut jaetussa kirjastossa alle seitsemän päivää, vain hänen lähettämänsä kuvat ja videot kopioidaan hänen omaan kirjastoonsa.

Jaetun kirjaston poistaminen

Jos olet luonut kirjaston itse, voit poistaa kirjaston milloin tahansa.

iPhone tai iPad

1. Valitse Asetukset > Kuvat ja napauta sitten Jaettu kirjasto.

2. Valitse Poista jaettu kirjasto.

Poista jaettu kirjasto -valinta on näytön alareunassa.
  3. Valitse Pidä kaikki tai Pidä vain itse lisäämäni ja vahvista valinta napauttamalla Poista jaettu kirjasto.

4. Kaikki osallistujat saavat ilmoituksen.

• Jos osallistuja on ollut jaetussa kirjastossa yli seitsemän päivää, kaikki jaettu sisältö kopioidaan automaattisesti hänen omaan kirjastoonsa.

• Jos hän on ollut jaetussa kirjastossa alle seitsemän päivää, vain hänen lähettämänsä kuvat ja videot kopioidaan hänen omaan kirjastoonsa.

Mac

1. Valitse Kuvat-apissa Kuvat > Asetukset.

2. Valitse Jaettu kirjasto -välilehti.

Poista jaettu kirjasto -valinta on alareunassa.
  3. Klikkaa Poista jaettu kirjasto.

4. Valitse Pidä kaikki tai Pidä vain itse lisäämäni ja vahvista valinta napauttamalla Poista jaettu kirjasto.

5. Kaikki osallistujat saavat ilmoituksen.

• Jos osallistuja on ollut jaetussa kirjastossa yli seitsemän päivää, kaikki jaettu sisältö kopioidaan automaattisesti hänen omaan kirjastoonsa.

• Jos hän on ollut jaetussa kirjastossa alle seitsemän päivää, vain hänen lähettämänsä kuvat ja videot kopioidaan hänen omaan kirjastoonsa.