Tietoja OneDriven yhteensopivuusvaroituksesta Macissa

Macissa näkyy varoitus, kun se havaitsee Microsoft OneDrive -version, jossa on käytössä vanha järjestelmälaajennus.

Macissasi tällä hetkellä asennettuna olevassa OneDrive-versiossa on käytössä vanha järjestelmälaajennus. Tämä järjestelmälaajennus ei ole käytettävissä macOS Monterey 12.3:ssa tai sitä uudemmissa.

Voit ladata päivitetyn ja macOS Monterey 12.3:n ja sitä uudempien kanssa täysin yhteensopivan OneDrive-version Microsoftin verkkosivustolta. Lisätietoja on Microsoftin tukisivustolla.

Tiedot tuotteista, jotka eivät ole Applen valmistamia, sekä tiedot itsenäisistä verkkosivustoista, jotka eivät ole Applen hallinnoimia tai testaamia, eivät sisällä suosituksia. Apple ei vastaa muiden valmistajien verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, toimivuudesta tai käytöstä. Apple ei takaa muiden valmistajien verkkosivustojen tarkkuutta tai luotettavuutta. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä myyjään.