Mac Studion virrankulutusta ja lämpötehoa (BTU) koskevat tiedot

Tässä artikkelissa kerrotaan Mac Studio -tietokoneiden virrankulutuksesta ja lämpötehosta.

Mac Studio (2023)

M2 Ultra, 24-ytiminen prosessori ja 76-ytiminen näytönohjain, 192 gigatavua yhteismuistia, 8 teratavun SSD-asema

Virrankulutus

Lämpöteho

Toimettomana

Enintään

Toimettomana

Enintään

10 W

295 W

34 BTU/h

1 007 BTU/h

Mac Studio (2023)

M2 Max, 12-ytiminen prosessori ja 30-ytiminen näytönohjain, 32 gigatavua yhteismuistia, 512 gigatavun SSD-asema

Virrankulutus

Lämpöteho

Toimettomana

Enintään

Toimettomana

Enintään

9 W

145 W

31 BTU/h

495 BTU/h

Mac Studio (2022)

M1 Ultra, 20-ytiminen prosessori ja 48-ytiminen näytönohjain, 64 gigatavua yhteismuistia, 1 teratavu tallennustilaa (SSD)

Virrankulutus

Lämpöteho

Toimettomana

Enintään

Toimettomana

Enintään

13 W

215 W

44 BTU/h

734 BTU/h

Mac Studio (2022)

M1 Max, 10-ytiminen prosessori ja 32-ytiminen näytönohjain, 32 gigatavua yhteismuistia, 2 teratavua tallennustilaa (SSD)

Virrankulutus

Lämpöteho

Toimettomana

Enintään

Toimettomana

Enintään

11 W

115 W

38 BTU/h

392 BTU/h

Huomautukset

1. Virrankulutustiedot (watteina) mitataan pistorasiasta, ja ne sisältävät koko sähkösyötön ja siirtohäviöt. Lisäkorjauksia ei tarvita.

2. Enintään-arvo on saatu suorittamalla paljon laskentaa vaativa testiappi, joka maksimoi prosessorin käytön ja siten myös virrankulutuksen. Testauksen aikana laitteessa ei ole ollut liitettyinä ulkoisia oheislaitteita.

3. Toimettomana-arvo kuvaa virrankulutusta silloin, kun oletusarvoiset virranhallinta-asetukset ovat käytössä ja kun vain Finder on avattuna.

4. Nämä luvut kuvaavat 20,2 °C:n ympäristöolosuhteita. Ympäristön lämpötilan kohotessa tuulettimien nopeutta on nostettava, mikä lisää virrankulutusta.