MLS Season Passin katsominen Apple TV ‑apista

Lue, miten voit katsoa Major League Soccer ‑otteluita livenä ja uusintoina ja selvittää, milloin joukkue pelaa.

Mistä voin katsoa MLS Season Passia?

Voit katsoa MLS Season Passia Apple TV ‑apista, joka on käytettävissä iPhonessa, iPadissa, Macissa ja Apple TV:ssä sekä älytelevisioissa, striimauspalveluissa, pelikonsoleissa ja multimedialaitteissa. Voit myös katsoa MLS Season Passia Android-laitteella, Windows-tietokoneella ja Chrome OS ‑laitteella verkossa osoitteesta tv.apple.com/fi/sports.

Lue, miten voit tilata MLS Season Passin ja katsoa MLS Season Passia, Apple TV+:aa ja muita palveluita Apple-laitteissa, TV:ssä ja verkossa.*

* Jos et löydä MLS Season Passia Apple TV ‑apista, sinun on ehkä päivitettävä laitteeseen uusin ohjelmisto.

Ottelun katsominen livenä

1. Avaa Apple TV -appi tai siirry osoitteeseen tv.apple.com/fi/sports.

2. Kirjaudu pyydettäessä sisään Apple ID:lläsi ja salasanallasi.

3. Valitse MLS Season Pass.

4. Valitse ottelu ja sitten Katso.

Voit kätkeä liveottelun tuloksen iPhonessa valitsemalla Asetukset > TV ja laittamalla pois päältä Näytä urheilutulokset. Lue, miten voit kätkeä tulokset Apple TV:ssä tai kätkeä tulokset äly-TV:ssä, striimauslaitteessa tai pelikonsolissa.

Jos et ole MLS Season Pass ‑tilaaja, mutta olet Apple TV+ ‑tilaaja, voit katsoa lisämaksutta tiettyjä MLS- ja Leagues Cup ‑otteluita* ja joitakin tärkeimpiä pudotuspelejä. Rajattu määrä otteluita on myös katsottavissa maksutta Apple TV ‑apista, jos kirjaudut sisään Apple ID:llä.

*Leagues Cup ja Campeones Cup eivät ole katsottavissa Meksikossa.

MLS-ottelun katsominen uusintana

Kun ottelu on päättynyt, voit katsoa sen kokonaan uudelleen tai vain sen kohokohdat.

MLS-ottelun kohokohtien katsominen

1. Avaa Apple TV -appi tai siirry osoitteeseen tv.apple.com/fi/sports.

2. Valitse MLS Season Pass.

3. Vieritä alas Pelatut ottelut ‑kohtaan ja valitse ottelu.

4. Valitse Katso kertaus.

Koko MLS-ottelun katsominen uusintana

1. Avaa Apple TV -appi tai siirry osoitteeseen tv.apple.com/fi/sports.

2. Valitse MLS Season Pass.

3. Etsi ottelu, jonka haluat katsoa uusintana.

4. Valitse ottelu, vieritä uusintoihin ja valitse sitten, että haluat katsoa uusinnan kokonaan.

* Kun olet aloittanut uusinnan katsomisen, voit vaihtaa äänen espanjaksi. Osa uusinnoista on katsottavissa myös ranskaksi.

Näin selvität, milloin joukkue pelaa

1. Avaa Apple TV -appi tai siirry osoitteeseen tv.apple.com/fi/sports.

2. Hae hakusanalla MLS Season Pass.

3. Valitse joukkue.

4. Valitse Tulevat ottelut.

Katso MLS Season Pass ‑otteluiden aikataulu