FaceTimen tai muiden videoneuvotteluappien käyttäminen Keynote Liven sijasta

Jos haluat jakaa Keynote-esityksen suorana internetin kautta, käytä Keynote Liven sijasta FaceTimea tai toista videoneuvotteluappia. Keynote Live ei ole enää saatavilla.

Saat parhaan käyttökokemuksen Keynote-esityksen jakamisesta videoneuvottelussa päivittämällä Keynote-apin uusimpaan versioon ja macOS:n, iOS:n tai iPadOS:n uusimpaan versioon.

Keynote-esityksen jakaminen FaceTimessa

FaceTimessa voit käyttää näytön jakamista esityksen jakamiseen ja sisällyttää dioihin esittäjän äänen ja kuvan. Voit pitää muille esityksiä FaceTime-puheluissa tai FaceTime-ryhmäpuheluissa. Kutsu osallistujia FaceTimesta tai kutsu muita puheluun luomalla ja lähettämällä jaettava linkki.

Mac

1. Jos et näe esittäjän näyttöä, siirrä osoitin diaesitysikkunan yläosan päälle ja klikkaa esittäjän näytön painikettaKuvalle ei ole vaihtoehtoista tekstiä tai valitse Toista > Näytä esittäjän näyttö ikkunassa.

If you don’t see the presenter display, move the pointer over the top part of the slideshow window and click the presenter display buttonNo alt supplied for Image, or choose Play > Show Presenter Display in Window.

2. Aloita FaceTime-puhelu ja klikkaa sitten näytön yläosan valikkoriviltä FaceTime-painikettaKuvalle ei ole vaihtoehtoista tekstiä .

3. Klikkaa ponnahdusvalikossa Jaa näyttö -painikettaKuvalle ei ole vaihtoehtoista tekstiä ja klikkaa sitten Ikkuna.

4. Klikkaa jaettavaa Keynote-ikkunaa ja klikkaa Jaa tämä ikkuna -painiketta. Esittäjän näyttö kätketään automaattisesti puhelun muilta osallistujilta.

5. Jos haluat lopettaa esityksen jakamisen, klikkaa valikkoriviltä FaceTime-painikettaKuvalle ei ole vaihtoehtoista tekstiä ja klikkaa sitten Lopeta ikkunan jakaminen.

iPhone tai iPad

1. Aloita FaceTime-puhelu.

2. Tuo FaceTime-säätimet näkyviin napauttamalla FaceTime-ikkunaa, napauta Jaa sisältö -painikettaKuvalle ei ole vaihtoehtoista tekstiä ja napauta sitten Jaa näyttöni.

3. Vaihda Keynoteen ja avaa jaettava esitys.

4. Napauta diaa, josta haluat aloittaa, ja napauta sitten toistopainikettaKuvalle ei ole vaihtoehtoista tekstiä.

5. Jos haluat lopettaa esityksen jakamisen, vaihda FaceTimeen, tuo säätimet näkyviin napauttamalla näyttöä ja napauta sitten Jaa sisältö ‑painikettaKuvalle ei ole vaihtoehtoista tekstiä.

Jaettavan linkin luominen ja lähettäminen

Voit kutsua muita FaceTime-puheluun luomalla ja lähettämällä jaettavan linkin esimerkiksi sähköpostitse tai Viesteissä.

Keynote-esityksen jakaminen muilla apeilla

Muut videoneuvotteluapit, kuten Zoom ja WebEx, tukevat näytön jakamista iPhonessa, iPadissa ja Macissa. Sinun on ehkä aloitettava näytönjakoistunto, ennen kuin aloitat toiston Keynotessa. Jos pidät esitystä ikkunassa Macissa, esittäjän näyttö kätketään muilta osallistujilta.

Lisätietoja näytön jakamisesta muun valmistajan videoneuvotteluapin kautta on käyttämäsi apin mukana toimitetuissa ohjeissa.

Lisätietoja

Tiedot tuotteista, jotka eivät ole Applen valmistamia, sekä tiedot itsenäisistä verkkosivustoista, jotka eivät ole Applen hallinnoimia tai testaamia, eivät sisällä suosituksia. Apple ei vastaa muiden valmistajien verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, toimivuudesta tai käytöstä. Apple ei takaa muiden valmistajien verkkosivustojen tarkkuutta tai luotettavuutta. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä myyjään.