Apple TV:n lähettäminen Applelle huoltoa varten

Kun olet tehnyt korjauspyynnön Applelle, saat paketin, joka sisältää kaiken, mitä tarvitset tuotteen palauttamiseen Applelle.

Apple TV:n valmisteleminen pakkaamista ja lähettämistä varten

Valmistele Apple TV noudattamalla seuraavia ohjeita:

1. Aseta Apple TV valkoiseen pussiin ja sulje pussi.

No alt supplied for Image
  2. Aseta suljettu valkoinen pussi sisäkappaleen muovikääreen alle. Älä lähetä virtajohtoa tai Apple TV:n kaukosäädintä laitteen mukana. Jos lähetät laatikossa muita esineitä, emme voi palauttaa niitä sinulle.

No alt supplied for Image
  3. Kiristä muovikääre taittamalla sivuläpät sisäkappaletta kohti.

No alt supplied for Image
  4. Taita sisäkappaleen päätyläpät kohti muovikäärettä.

No alt supplied for Image
  5. Aseta taiteltu sisäkappale ruskeaan lähetyslaatikkoon ja sulje laatikko.*

No alt supplied for Image
  6. Sulje laatikko teipillä ja postita laatikko ApplelleKuvalle ei ole vaihtoehtoista tekstiä

No alt supplied for Image

* Apple ei vastaa kuljetuksen aikana aiheutuvista vaurioista.

Apple TV:n lähettäminen Applelle

Valitse maasi tai alueesi:

Lue ohjeet korvaavan Apple TV:n käyttöön.

ILMOITUS ASIAKKAILLE KALIFORNIASSA

1. Palveluntarjoajan on annettava asiakkaalle kirjallinen arvio korjauksesta Kalifornian yritystoimintaa ja ammatinharjoittamista koskevien ohjesääntöjen osassa 9844 edellytettävällä tavalla. Palveluntarjoaja ei saa veloittaa työstä tai osista arviossa annettua summaa enempää ilman asiakkaan etukäteen antamaa suostumusta. Palveluntarjoaja voi veloittaa kohtuullisen summan korjauksen kirjallisen arvion valmistelua varten tehdystä vian luonteen määrittämisestä, jos tästä ilmoitetaan kirjallisesti. Lisätietoja saa sähkölaitteiden ja kodinkoneiden korjauksesta vastaavan viraston kuluttaja-asioista vastaavalta osastolta (Bureau of Electronic and Appliance Repair, Department of Consumer Affairs), joka sijaitsee osoitteessa Sacramento, CA 95814.

2. Tuotteen Kaliforniassa ostaneella on oikeus saada tuotteelle huolto ja korjaus takuuaikana. Takuuaikaa pidennetään niiden kokonaisten päivien lukumäärän verran, joiden aikana tuote ei ole ollut ostajan hallussa huoltokorjausten takia. Jos takuuaikana ilmenee vikoja, takuu ei pääty, ennen kuin vika on korjattu. Takuuaikaa pidennetään myös, jos takuukorjauksia ei ole suoritettu tilanteista, jotka eivät ole ostajan hallinnassa, aiheutuneiden viiveiden takia tai jos vikoja ei ole saatu korjattua takuukorjauksella ja ostaja ilmoittaa valmistajalle tai myyjälle korjauksen epäonnistumisesta 60 päivän kuluessa korjauksen suorittamisesta. Jos vikojen korjausyrityksiä on kohtuullinen määrä, ja vikaa ei ole saatu korjattua, ostaja voi palauttaa tuotteen sen vaihtamista varten tai saadakseen siitä korvauksen, jolloin kummassakin tapauksessa arvosta tehdään kohtuullinen vähennys tuotteen käytön perusteella. Ajanjakson pidentäminen ei vaikuta suojaan tai korvauksiin, joihin ostajalla on oikeus muiden lakien nojalla.