VoiceOverin ja pistenäytön käyttäminen RTT-puheluissa

Katso ohjeet RTT (Real-Time Text) ‑puheluiden lukemiseen ja niihin vastaamiseen pistenäytön ja VoiceOverin avulla.

Viestin tilan tarkistaminen

VoiceOver käyttää pistenäytön kolmea ensimmäistä solua viestien tilatietojen välittämiseen.

• Kun kaikki pisteet ovat tyhjiä (”⠀”), sinulla ei ole lukemattomia viestejä.

• Kun pisteet 2, 3, 5 ja 6 (”⠶”) vilkkuvat samaan tahtiin, sinulla on viesti, johon voit vastata.

• Kun pisteet 2, 3, 5 ja 6 (”⠶”) liikkuvat myötäpäivään (2, 5, 6, 3), toinen RTT-käyttäjä kirjoittaa viestiä.

Oman luonnoksen ja saapuvien viestien välillä vaihtaminen

Voit vaihtaa pistekirjoitusnäytössä oman luonnoksesi ja toisen osallistujan viestin välillä painamalla RTT-tilasolun yläpuolella olevaa ohjauspainiketta.

Voit siirtää komennon pistenäytön toiseen painikkeeseen tai yhteiskomentoon seuraavasti:

1. Siirry kohtaan Asetukset > Käyttöapu > VoiceOver > Komennot.

2. Valitse Pistekirjoituslaitteet-kohdasta pistenäyttösi.

3. Muuta komentoa valitsemalla Seuraava tekstipuhelinviesti tai Edellinen tekstipuhelinviesti.

Jos pistekirjoitusnäyttö on asetettu näyttämään toiselta osallistujalta saapuvaa tekstiä, pistesolut muuttuvat reaaliajassa näyttämään tekstin, jota toinen osallistuja kirjoittaa.

Lisätietoja

Tiedot tuotteista, jotka eivät ole Applen valmistamia, sekä tiedot itsenäisistä verkkosivustoista, jotka eivät ole Applen hallinnoimia tai testaamia, eivät sisällä suosituksia. Apple ei vastaa muiden valmistajien verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, toimivuudesta tai käytöstä. Apple ei takaa muiden valmistajien verkkosivustojen tarkkuutta tai luotettavuutta. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä myyjään.