Jos iPhone lähettää tekstiviestejä sähköpostiosoitteesta

Voit aloittaa keskusteluja iOS:n Viestit-apissa käyttämällä puhelinnumeroa tai sähköpostiosoitetta. Määritä valinta Asetuksissa.

Keskustelujen aloittaminen Viestit-apissa puhelinnumerosta

1. Napauta Asetukset-apissa Viestit.

2. Napauta Lähetys/vastaanotto.

3. Napauta Aloita uudet keskustelut käyttäen: ‑valinnoista puhelinnumeroa, jota haluat käyttää.

Uudet viestit tulevat nyt puhelinnumerostasi. Jos sinulla on aiempia Viestit-keskusteluja, jotka olet aloittanut sähköpostiosoitteesta, ja haluat käyttää sähköpostiosoitteen sijasta puhelinnumeroa, sinun on aloitettava uusi keskustelu.

Valitse Asetukset > Viestit > Lähetys/vastaanotto ja valitse sitten uusille keskusteluille joko puhelinnumero tai sähköpostiosoite.

Lue, mitä voit tehdä, jos et voi valita puhelinnumeroa Viestien asetuksista