iPhone 12 Pro Max – kaiutin

Varoitus

Lue Akkuturvallisuus-kohdan ohjeet ennen aloittamista ja noudata työtilaa ja akun käsittelyä koskevia ohjeita.

Irrota seuraava osa ennen aloittamista:

Työkalut

• 6,7 tuuman korjausalusta

• ESD-suojatut pinsetit

• JCIS-vaihtopää

• nailontikku (musta tikku)

• momenttiruuvimeisseli (musta, 0,35 kgf/cm)

Tärkeää

Tämä toimintatapa edellyttää vaihtoakun tarralevyä, joka tulee uuden kaiuttimen, Taptic Enginen  tai akun mukana.

Irrottaminen

1. Aseta kotelo korjausalustalle siten, että Lightning-liitin on aukkoon päin.

2. Löysennä akun tarralevyä liikuttamalla mustan tikun litteää päätä akun tarralevyn ja Taptic Enginen  sekä kaiuttimen välissä.

3. Irrota kaiuttimen neljä ristipääruuvia momenttiruuvimeisselillä ja JCIS-vaihtopäällä. Aseta ruuvit sivuun.

4. Irrota akun tarralevy kotelosta ESD-suojatuilla pinseteillä. Hävitä tarralevy.

5. Kallista kaiutinta ylöspäin mustalla tikulla. Irrota sitten kaiutin kotelosta.

Kokoaminen

1. Käännä korjausalustaa. Varmista, että kumitiiviste on aseteltu kuvan mukaisesti. Jos tiiviste on väärässä kohdassa, aseta se paikoilleen ESD-suojatuilla pinseteillä.

2. Varmista, että kaiuttimen vaahtomuovi on ehjä eikä kaiuttimen maadoitusjouset ole vääntyneet tai rikki.

3. Käännä korjausalustaa. Kohdista kaiuttimen portti kotelossa olevaan reikään. Laske sitten kaiutin paikoilleen.

4. Kiinnitä neljä uutta ristipääruuvia (923-05106) (1) (923- 05105) (2–4) kaiuttimeen mustalla momenttiruuvimeisselillä ja JCIS-vaihtopäällä kuvassa esitetyssä järjestyksessä.

5. Irrota liiman irrotettava suojakalvo vaihtoakun tarralevystä.

6. Aseta vaihtoakun tarralevy Taptic Enginen  ja kaiuttimen yläreunojen ja akun alareunan väliin ESD-suojatuilla pinseteillä. Varmista, että tarralevyn liimapuoli on Taptic Engineä  ja kaiutinta vasten.

7. Kiinnitä tarralevy Taptic Engineen  ja kaiuttimeen liikuttamalla mustan tikun litteää päätä vaihtoakun tarralevyn ja akun alareunan välissä.

Viimeistele kokoaminen asentamalla seuraava osa takaisin paikoilleen: