Macin Mail sulkeutuu, kun viesti osoitetaan yhteystietoryhmälle

Noudata seuraavia ohjeita, jos OS X El Capitanin Mail sulkeutuu yllättäen, kun osoitat viestin yhteystietoryhmälle, jossa on vähintään viisi jäsentä.

Jos lähetät säännöllisesti viestejä samoille henkilöille, voit luoda heille ryhmän Yhteystiedot-ohjelmassa. Voit sitten kirjoittaa kyseisen ryhmän nimen viestin osoitekenttään. Jos El Capitanin Mail sulkeutuu yllättäen, kun syötät ryhmän nimen, varmista, että olet päivittänyt OS X El Capitanin versioon v10.11.2.

Voit lisätä henkilöitä ryhmään myös seuraavilla tavoilla:

• Klikkaa osoitekentässä Lisää-painiketta  ja valitse sitten ryhmä yhteystietoluettelosta.

• Kirjoita ryhmän nimi kokonaan ja paina rivinvaihtonäppäintä sen sijaan että antaisit Mailin täyttää ryhmän nimen puolestasi.