Jos MacBookin tai MacBook Pron Caps Lock -näppäin ei toimi oikein

Jos MacBookin (Retina, 12-tuumainen, alkuvuosi 2015 tai Retina, 12-tuumainen, alkuvuosi 2016) tai MacBook Pron (Retina, 13-tuumainen, alkuvuosi 2015) Caps Lock -näppäin ei toimi oikein, voit korjata ongelman päivittämällä Macin uusimpaan OS X -versioon.

Kun kirjaudut sisään tällaiseen Mac-malliin, saatat huomata Caps Lock -kuvakkeen No alt supplied for Image salasanakentässä, vaikka Caps Lock -näppäimen vihreä valo ei pala.

Caps Lock -näppäin ei myöskään ehkä toimi oikein, sillä kone saattaa sallia pienet kirjaimet, vaikka Caps Lockin vihreä valo palaa, tai kirjoittaa kaiken isolla, vaikka Caps Lockin vihreä valo ei pala.

Caps Lock -näppäimen virheellinen toiminta ilmenee todennäköisimmin OS X:n kirjautumisnäytössä, kun kirjoitat salasanaasi. Se voi johtua Caps Lock -näppäimen nopeasta painamisesta useita kertoja.

Ongelma korjattiin OS X El Capitanin versiossa 10.11.6, joten päivitä Macin ohjelmisto, jotta käytät varmasti uusinta versiota.