USB-aseman käyttäminen AirPort-tukiaseman kanssa

Voit jakaa USB-aseman verkon kautta kytkemällä sen yhteensopivaan AirPort-tukiasemaan.

Kaikissa näissä tukiasemien malleissa on USB 2.0 -portti, johon voit kytkeä yhteensopivan, asianmukaisesti alustetun USB-aseman:

• AirPort Time Capsule 802.11n

• AirPort Time Capsule 802.11ac

• AirPort Extreme 802.11n

• AirPort Extreme 802.11ac

Levy on alustettava Mac OS laajennettu-, FAT16- tai FAT32-muodossa. Apple suosittelee Mac OS laajennettu (kirjaava) -muodon käyttöä, sillä se takaa tietojen tavallista paremman suojauksen siltä varalta, että asema irrotetaan tai sen virta katkaistaan käytön aikana. AirPort-tukiasemat eivät tue salattuja muotoja tai APFS-, ExFAT- tai NTFS-muodossa alustettuja levyjä.

Kun olet kytkenyt alustetun USB-aseman tukiasemaan, valitse Finder > Asetukset ja sitten Ulkoiset levyt, niin näet jaetun aseman Finderin sivupalkissa. Tukiasema saattaa tukea myös Time Machinen käyttöä kyseisen levyn kanssa.

Mac OS laajennettu -muodossa alustettu levy jaetaan SMB/CIFS- ja AFP-protokollilla, ja Mac-tietokoneet pystyvät tunnistamaan sen Bonjour-protokollalla. FAT16- tai FAT32-muodossa jaettu levy jaetaan SMB/CIFS-protokollalla.

Virrankäyttöä koskevat vaatimukset

Tukiaseman USB-portti pystyy syöttämään virtaa väylän kautta virtaa saaville, USB 2.0 -virtamäärityksen mukaisille USB-asemille. Jos USB-aseman tai -keskittimen mukana on toimitettu oma virtalähde, sinun kannattaa todennäköisesti käyttää sitä.

Yhteensopivuus Time Machinen kanssa

Time Machine tukee yhteensopivia USB-asemia, jotka on kytketty näiden tukiasemien kaikkiin malleihin:

• AirPort Time Capsule 802.11n

• AirPort Time Capsule 802.11ac

• AirPort Extreme 802.11ac

Levy ei saa olla salattu, mutta voit määrittää Time Machinen salaamaan varmuuskopiot levylle.

Tiedot tuotteista, jotka eivät ole Applen valmistamia, sekä tiedot itsenäisistä verkkosivustoista, jotka eivät ole Applen hallinnoimia tai testaamia, eivät sisällä suosituksia. Apple ei vastaa muiden valmistajien verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, toimivuudesta tai käytöstä. Apple ei takaa muiden valmistajien verkkosivustojen tarkkuutta tai luotettavuutta. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä myyjään.