Jos näet virheen "Päivitystä ei voida asentaa" yrittäessäsi päivittää Apple Watch Series 1:tä tai Series 2:ta

Kokeile näitä ohjeita, jos näet virheilmoituksen "Päivitystä ei voida asentaa", kun päivität Series 1 tai Series 2 Apple Watchia.

Ennen kuin aloitat

1. Tarkista, mikä Apple Watch -malli sinulla on, jos et ole varma.

2. Päivitä iPhoneesi uusin iOS-versio.

3. Varmista, että Apple Watch on kiinni laturissa ja että se on latautunut vähintään 50-prosenttisesti.

4. Yhdistä iPhone Wi-Fi-verkkoon.

Pidä iPhone lähellä Apple Watchia, kun suoritat nämä vaiheet.

Päivitystä ei voida asentaa -virheen korjaaminen

Kokeile seuraavia ohjeita. Jos kokeilemasi ohje ei toimi, siirry seuraavaan.

Poista käytöstä Avaa iPhonella -toiminto

1. Avaa Apple Watch -appi iPhonessa ja napauta Oma Apple Watch -välilehteä.

2. Napauta Pääsykoodi ja poista sitten käytöstä Avaa iPhonella -toiminto.

3. Napauta Oma Apple Watch -välilehteä uudelleen ja siirry sitten kohtaan Yleiset > Ohjelmistopäivitys.

4. Kokeile asentaa päivitys uudelleen.

Muistathan ottaa Avaa iPhonella -toiminnon käyttöön, kun olet päivittänyt Apple Watchin.

Poista Bluetooth ja Wi-Fi käytöstä iPhonessa ja päivitä sitten suoraan kellosta

1. Avaa iPhonessa Asetukset-appi, napauta Wi-Fi ja poista sitten Wi-Fi käytöstä.

2. Palaa takaisin asetusten päänäyttöön, napauta Bluetooth ja kytke sitten Bluetooth pois päältä.

3. Avaa Apple Watchissa Asetukset-appi ja napauta sitten Yleiset > Ohjelmistopäivitys.

4. Kokeile asentaa päivitys uudelleen.

Muista kytkeä Wi-Fi ja Bluetooth päälle iPhonessa, kun olet päivittänyt Apple Watchin.

Anna Apple Watchin asentaa päivitys automaattisesti yön aikana

1. Avaa Apple Watch -appi iPhonessa ja napauta Oma Apple Watch -välilehteä.

2. Napauta Yleiset > Ohjelmistopäivitys > Päivitä automaattisesti.

3. Ota automaattiset päivitykset käyttöön.

4. Varmista, että Apple Watch on kiinni laturissa ja Wi-Fiin yhteydessä olevan iPhonen kantoalueella.

5. Anna Apple Watchin asentaa päivitys yön aikana.

Ota yhteyttä Apple-tukeen

Jos näet virheen edelleen, kun olet kokeillut yllä olevia ohjeita, ota yhteyttä Apple-tukeen.