iTunes U -kokoelmat siirretään Podcastit-appiin

Syyskuussa 2017 iTunes U -kokoelmia aletaan siirtää iPhonen, iPadin, iPod touchin tai Apple TV:n Podcastit-appiin tai Mac- tai PC-tietokoneen Podcastit-osioon.

iTunes U -kokoelmien ja julkisten kurssien etsiminen

iTunes U sisältää maksutonta koulutussisältöä johtavista kouluista, yliopistoista, museoista ja kulttuuri-instituutioista eri puolilla maailmaa oleville käyttäjille. iTunes U -kokoelmat sisältävät maksuttomia luentoja, kielten opetusta, äänikirjoja ja paljon muuta. Julkiset iTunes U -kurssit sisältävät tiettyä aihetta käsittelevää maksutonta sisältöä.

Siirron jälkeen iTunes U ei enää näy Mac- tai PC-tietokoneen iTunesissa, etkä voi ladata uutta sisältöä tietokoneeseesi. (Lue lisätietoja sisällön lataamisesta ennen siirtoa.) Voit edelleen kuitenkin käyttää iTunes U -sisältöä:

• Voit käyttää iTunes U -kokoelmia iPhonen, iPadin, iPod touchin tai Apple TV:n Podcastit-apilla tai Mac- tai PC-tietokoneen Podcastit-osiossa. Sisältö saatetaan luokitella eri tavalla kuin aiemmin, mutta sisältöä voi etsiä hakemalla esittäjän tai kokoelman nimeä.

• Julkisia iTunes U -kursseja voi käyttää iOS-laitteen iTunes U -apilla.

Kaikki iTunes U -kokoelmien sisältöön johtavat linkit ohjaavat samaan Podcastit-sisältöön. Julkisiin kursseihin johtavat linkit toimivat vain iOS-laitteissa.

Tilausten etsiminen

Kaikkien iOS-laitteessasi tai tietokoneessasi olevien iTunes U -kokoelmien tilaukset muunnetaan saman sisällön Podcastit-tilauksiksi.

Jos laitteen Podcastit-apin käyttöä on rajoitettu

Et voi tarkastella iTunes U -kokoelmia laitteilla, joissa Podcastit-apin käyttöä on rajoitettu. Lue lisätietoja rajoitusten käyttämisestä.

Resurssien lataaminen ennen siirtoa

Jos haluat käyttää iTunes U -sisältöä Mac- tai PC-tietokoneessa siirron jälkeen, lataa materiaalit tietokoneeseen ennen siirtoa. Ladatut materiaalit löytyvät iTunesin Podcastit-osiosta syyskuun 2017 jälkeen.

Jos hallinnoit iTunes U -sivuston sisältöä organisaatiossasi

Lisätietoja siirrosta ja julkisen sivuston sisällöstä on osoitteessa http://help.apple.com/itunesu/sitemanager/#/itu833e41946.