OS X Server 5.1.5

Tässä artikkelissa kerrotaan OS X Server 5.1.5 -päivityksen sisältämistä muutoksista.

Tämä ohjelmisto päivittää OS X Server 5.0.3:n, 5.0.4:n, 5.0.15:n tai 5.1:n. Asennukseen tarvitaan OS X El Capitan 10.11.5.

OS X Server 5.1.5:een tarvitaan OS X 10.11.5. Jos Macissasi käytetään vanhempaa OS X -versiota kuin 10.11.5, sinun on päivitettävä OS X 10.11.5:een, jotta voit käyttää OS X Server 5.1.5:tä.

Päivitysohjeet

Jos Macissa on OS X 10.11.5, päivitä OS X Server 5.1.5:een Mac App Storen Päivitykset-paneelissa. Palveluiden keskeytymisen estämiseksi Server-päivitykset eivät asennu automaattisesti. Tämä pätee, vaikka muut päivitykset olisi määritetty asentumaan automaattisesti Mac App Storesta.

Asennuksen aikana saattaa näkyä Server-ohjelman korvaus havaittu -viesti, mikä on normaalia. Kaikki Serverin asetukset ja tiedot säilyvät päivityksen aikana.

Kun asennus on valmis, viimeistele aiemmin määritettyjen palveluiden käyttöönotto avaamalla Server-ohjelma.

Päivityksen sisältämät muutokset

OS X Server 5.1.5 parantaa OS X Serverin yleistä toimintavakautta ja sisältää myös seuraavat parannukset:

• Päivitetty OS X El Capitan 10.11.5:tä varten

Profiilinhallinta

• Jaetussa iPadissa määritettävä pääsykoodin pyytämisen aikaraja

• Versiossa iOS 9.3 esitellyn True Tonen käyttöönottoapuri -paneelin ohituksen tuki

• Uusia komentoja (vain jaetussa iPadissa): vianmääritystietojen lähettämisen ottaminen käyttöön ja poistaminen käytöstä, Ohjelma-analyysi

• Uudet rajoitukset (vain valvottu käyttö): vianmääritystietojen lähettämisen muutoksen salliminen