Jos sähköpostiviestin lähettäminen ei onnistu iOS 11:llä ja Outlook.com- tai Exchange-postitilillä

Et ehkä voi lähettää sähköpostia Outlook.com-, Office 365- tai Exchange-tililtä ennen iOS 11.0.1:een päivittämistä.

Jos Microsoft isännöi tiliäsi Outlook.comissa tai Office 365:ssä tai Windows Server 2016:ssa käynnissä olevassa Exchange Server 2016:ssa, seuraava virheilmoitus saattaa tulla näkyviin, kun yrität lähettää sähköpostiviestin iOS 11:ssä: Postia ei voida lähettää. Palvelin hylkäsi viestin.

Ratkaise ongelma päivittämällä iOS 11.0.1:een tai uudempaan.

Tiedot tuotteista, jotka eivät ole Applen valmistamia, sekä tiedot itsenäisistä verkkosivustoista, jotka eivät ole Applen hallinnoimia tai testaamia, eivät sisällä suosituksia. Apple ei vastaa muiden valmistajien verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, toimivuudesta tai käytöstä. Apple ei takaa muiden valmistajien verkkosivustojen tarkkuutta tai luotettavuutta. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä myyjään.