Studio Display -näyttö – USB-C-levyt

Ennen kuin aloitat

Vaara

Varmista, että virtajohtoa ei ole kytketty pistorasiaan.

Irrota seuraava osa ennen aloittamista:

Työkalut

• ESD-suojatut pinsetit

• nailontikku (musta tikku)

• tukikiila jalustalle kallistuksen säädöllä

• tukikiila jalustalle kallistuksen ja korkeuden säädöllä

• Torx T3 -ruuvimeisseli

Irrottaminen

Tärkeää

Varmista, että tukikiila on kotelon ja jalustan välissä, jotta näyttö pysyy paikallaan.

1. Irrota neljä T3-ruuvia (923-05561) USB-C-levyjen liittimien suojakoteloista T3-ruuvimeisselillä. Irrota sitten molemmat suojakotelot ja säilytä ne kokoamista varten.

2. Nosta kahden joustavan kaapelin päät irti liittimistä mustalla tikulla.

3. Irrota polyesterikalvoteipin ylin kerros USB-C-levyiltä ESD-suojatuilla pinseteillä oikeasta alakulmasta alkaen.

• Huomautus: jos aiot asentaa nykyiset USB-C-levyt takaisin paikoilleen, säästä teippi uudelleenkokoamista varten.

• Tärkeää: älä irrota liimakerroksia, jotka on kiinnitetty suoraan USB-C-levyihin.

4. Irrota kuusi T3-ruuvia (923-07144) T3-ruuvimeisselillä. Irrota sitten levyt kotelosta mustalla tikulla.

Kokoaminen

Tärkeää

USB-C-levyissä on L- ja R-paikkamerkinnät viivakoodin lähellä. Merkinnät voivat olla erilaisia ​​kuin kuvassa. Jos levyjä ei asenneta oikeisiin paikkoihin, näyttöä ei voi yhdistää Maciin.

1. Aseta vasen ja oikea USB-C-levy koteloon. Paina ne sitten varovasti paikoilleen.

2. Kiinnitä kuusi T3-ruuvia (923-07144) takaisin kiinni T3-ruuvimeisselillä.

3. Jos vaihdat USB-C-levyt uusiin, irrota polyesterikalvoteippi liimapinnasta. Jos asennat uudelleen jo aiemmin käytetyt USB-C-levyt, siirry kokoamisvaiheeseen 4.

4. Aseta polyesterikalvoteippi molempien USB-C-levyjen päälle kuvan osoittamalla tavalla vasemmasta yläkulmasta alkaen. Liu'uta varovasti mustan tikun tylppää päätä koko polyesterikalvoteipin pituudelta.

• Tärkeää: Aseta polyesterikalvoteippi siten, että suojakalvo on vasemmassa alakulmassa. Kiinnitä polyesterikalvoteippi mustalla tikulla oikean kaiutinkaapelin taakse.

5. Paina kahden joustavan kaapelin päät liittimiin.

6. Aseta molempien USB-C-levyjen liittimien suojakotelot USB-C-levyjen joustavien kaapeleiden päiden päälle. Kiinnitä neljä T3-ruuvia (923-05561) takaisin kiinni T3-ruuvimeisselillä.

Viimeistele kokoaminen asentamalla seuraava osa takaisin paikoilleen: