Mac Studio (2022) – SSD-moduulit

Ennen kuin aloitat

Irrota seuraavat osat ennen aloittamista:

Työkalut

• ESD-suojatut pinsetit

• Torx T8 -ruuvimeisseli

Varoitus

• Tämä toimenpide edellyttää System Configuration ‑prosessia. Kun olet suorittanut kaikki irrotus- ja kokoamisvaiheet, lue System Configuration ‑prosessin käynnistämisohjeet.

• Jos vaihdat SSD-moduuleja, tarvitset toisen Macin, jossa on asennettuna macOS:n uusin versio tai Apple Configurator, jotta voit palauttaa Macin ennen System Configuration -prosessin käynnistämistä.

Tärkeää

SSD-moduulit on vaihdettava pareittain lukuun ottamatta mallia, jossa on yksi 512 Gt:n SSD-moduuli. Näissä ohjeissa näytetään yhden SSD-moduulin irrottaminen ja kokoaminen. Vaiheet ovat kuitenkin samat kahden SSD-moduulin irrottamisessa ja kokoamisessa.

Irrottaminen

1. Aseta tietokone kuvan osoittamalla tavalla.

2. Irrota SSD-moduulin kansi SSD-moduulista ESD-suojatuilla pinseteillä.

• Tärkeää: Uusi SSD-moduulin kansi toimitetaan SSD-moduulin varaosien mukana. Jos vaihdat SSD-moduulin uuteen, hävitä vanha SSD-moduulin kansi. Jos poistat SSD-moduulin osana muuta toimenpidettä, säilytä SSD-moduulin kansi kokoamista varten.

3. Irrota T8-ruuvi (923-02313) SSD-moduulista T8-ruuvimeisselillä.

4. Tartu SSD-moduulin reunoihin ja vedä moduuli napakasti irti SSD-moduulin liittimestä.

•  Varoitus: Älä kallista tai nosta SSD-moduulia, kun irrotat sitä SSD-moduulin liittimestä.

Kokoaminen

Tärkeää: Jos asennat uuden SSD-moduulin, suorita kaikki kokoamisvaiheet. Jos asennat uudelleen aiemmin käytetyn SSD-moduulin, siirry vaiheeseen 2.

1. Irrota tilapäinen vaatimustenmukaisuustarra uuden SSD-moduulin takaosasta ennen sen asentamista.

2. Jokaisella SSD-moduulilla on sarjanumero, joka päättyy numeroon 00 tai 01. Tunnista SSD-moduulia vastaava SSD-moduulin liitin.

3. Tartu SSD-moduulin reunoihin ja työnnä se tiukasti SSD-moduulin liittimeen.

•  Varoitus: Älä kallista tai nosta SSD-moduulia, kun asetat sitä SSD-moduulin liittimeen.

4. Kiinnitä T8-ruuvi (923-02313) takaisin SSD-moduuliin T8-ruuvimeisselillä.

5. Jos asennat uudelleen vanhan SSD-moduulin, siirry kokoamisvaiheeseen 6. Jos asennat uuden SSD-moduulin, irrota uuden SSD-moduulin kansi liimakiinnityksestä.

6. Aseta SSD-moduulin kansi SSD-moduulin ja liittimen päälle kuvan osoittamalla tavalla. Taita sitten kolme polyesterikalvokielekettä SSD-moduulin liittimen reunojen yli. Paina kielekkeet liittimen sivuille.

Viimeistele kokoaminen asentamalla seuraavat osat takaisin paikoilleen:

Varoitus

• Kun olet suorittanut kaikki irrotus- ja kokoamisvaiheet, lue System Configuration ‑prosessin käynnistämisohjeet.

• Jos vaihdoit SSD-moduuleja, tietokone ei käynnisty ja tilan merkkivalo vilkkuu oranssina. Palauta Mac noudattamalla ohjeita. Käynnistä sitten System Configuration -prosessi.