iPhone 12 – Taptic Engine

Ennen kuin aloitat

Varoitus

Lue Akkuturvallisuus-kohdan ohjeet ennen aloittamista ja noudata työtilaa ja akun käsittelyä koskevia ohjeita.

Irrota seuraavat osat ennen aloittamista:

Työkalut

• 6,1 tuuman korjausalusta

• ESD-suojatut pinsetit

• JCIS-vaihtopää

• Micro stix -vaihtopää

• Nailontikku (musta tikku)

• SIM-kortin poistotyökalu

• superruuvien vaihtopää

• momenttiruuvimeisseli (musta, 0,35 kgf/cm)

• momenttiruuvimeisseli (harmaa, 0,55 kgf/cm)

• Momenttiruuvimeisseli (vihreä, 0,45 kgf/cm)

Irrottaminen

1. Irrota kotelo korjausalustalta.

2. Irrota SIM-kortin alusta ja pidä se tallessa kokoamista varten.

3. Aseta kotelo korjausalustalle siten, että Lightning-liitin on aukkoon päin.

4. Irrota kaksi trilobe-ruuvia SIM-kortin lukijan liittimen suojakotelosta momenttiruuvimeisselillä ja Micro stix -vaihtopäällä. Aseta ruuvit sivuun.

5. Irrota SIM-kortin lukijan liittimen suojakotelo ESD-suojatuilla pinseteillä. Laita suojakotelo talteen kokoamista odottamaan.

6. Irrota kaksi trilobe-ruuvia Taptic Enginen  liittimen suojakotelosta momenttiruuvimeisselillä ja Micro stix -vaihtopäällä. Aseta ruuvit sivuun.

7. Irrota Taptic Enginen  liittimen suojakotelo ESD-suojatuilla pinseteillä. Laita suojakotelo talteen kokoamista odottamaan.

8. Nosta SIM-kortin lukijan joustavan kaapelin pää irti liittimestä ESD-suojatuilla pinseteillä.

9. Irrota trilobe-ruuvi momenttiruuvimeisselillä ja Micro stix -vaihtopäällä SIM-kortin lukijan vasemmasta yläkulmasta. Aseta ruuvi sivuun.

10. Irrota superruuvi SIM-kortin lukijan oikeasta alakulmasta momenttiruuvimeisselillä ja superruuvien vaihtopäällä. Aseta ruuvi sivuun.

11. Kallista SIM-kortin lukijaa ylös ja nosta se ulos kotelosta.

12. Irrota kaksi superruuvia Taptic Enginen  kulmista momenttiruuvimeisselillä ja superruuvien vaihtopäällä. Aseta ruuvit sivuun.

13. Irrota ristipääruuvi Taptic Enginen  pohjasta momenttiruuvimeisselillä ja JCIS-vaihtopäällä. Aseta ruuvi sivuun.

14. Nosta Taptic Enginen  joustavan kaapelin pää irti liittimestä ESD-suojatuilla pinseteillä.

15. Irrota Taptic Engine ESD-suojatuilla pinseteillä .

Kokoaminen

1. Aseta Taptic Engine  koteloon.

2. Paina Taptic Enginen joustavan kaapelin pää liittimeen.

3. Kiinnitä uusi ristipäinen ruuvi (923-04981) Taptic Engineen  vihreällä momenttiruuvimeisselillä ja JCIS-vaihtopäällä.

4. Kiinnitä Taptic Engineen  kaksi uutta superruuvia (923-04980) harmaalla momenttiruuvimeisselillä ja superruuvien vaihtopäällä.

5. Kallista SIM-kortin lukija koteloon.

6. Kiinnitä uusi trilobe-ruuvi (923-04982) mustalla momenttiruuvimeisselillä ja Micro stix -vaihtopäällä SIM-kortin lukijan vasempaan yläkulmaan.

7. Kiinnitä uusi superruuvi (923-04980) SIM-kortin lukijan oikeaan alakulmaan harmaalla momenttiruuvimeisselillä ja superruuvien vaihtopäällä.

8. Paina SIM-kortin lukijan joustavan kaapelin pää liittimeen.

9. Aseta SIM-kortin lukijan liittimen suojakotelo (1) joustavan kaapelin pään päälle.

10. Aseta Taptic Enginen  liittimen suojakotelo (2) joustavan kaapelin pään päälle.

•  Varoitus: Tarkista Taptic Enginen  liittimen suojakotelon maadoitusjousi ja varmista, ettei se ole vahingoittunut.

11. Kiinnitä neljä uutta trilobe-ruuvia (923-04978) mustalla momenttiruuvimeisselillä ja Micro stix -vaihtopäällä SIM-kortin lukijan ja Taptic Enginen  liittimien suojakoteloihin.

•  Varoitus: Vältä koskettamasta maadoitusjousta, kun asennat Taptic Enginen  liittimen suojakotelon uudelleen.

12. Irrota kotelo korjausalustalta.

13. Asenna SIM-kortin alusta uudelleen.

Viimeistele kokoaminen asentamalla seuraavat osat takaisin paikoilleen: