iPhone 13 Pro Max – Taptic Engine

Ennen kuin aloitat

Varoitus

Lue Akkuturvallisuus-kohdan ohjeet ennen aloittamista ja noudata työtilaa ja akun käsittelyä koskevia ohjeita.

Irrota seuraavat osat ennen aloittamista:

Työkalut

• 6,7 tuuman korjausalusta

• ESD-suojatut pinsetit

• JCIS-vaihtopää

• nailontikku (musta tikku)

• superruuvien vaihtopää

• momenttiruuvimeisseli (sininen, 0,65 kgf/cm)

Tärkeää

Tämä toimenpide vaatii uuden akun tarralevyn, joka on saatavana uuden Taptic Enginen , alakaiuttimen tai akun mukana. Sitä ei voi tilata erikseen.

Irrottaminen

1. Aseta kotelo korjausalustalle siten, että Lightning-liitin on aukkoon päin.

2. Irrota superruuvi Taptic Enginestä  momenttiruuvimeisselillä ja superruuvien vaihtopäällä. Aseta ruuvi sivuun.

3. Irrota kaksi ristipääruuvia Taptic Enginestä  momenttiruuvimeisselillä ja JCIS-vaihtopäällä. Aseta ruuvit sivuun.

4. Nosta Taptic Enginen joustavan kaapelin pää irti liittimestä.

5. Irrota Taptic Engine  ja siinä kiinni oleva akun tarralevy kotelosta ESD-suojatuilla pinseteillä.

Kokoaminen

1. Irrota liiman suojakalvo vaihtoakun tarralevystä. Kiinnitä sitten akun tarralevy Taptic Enginen  yläreunaan.

2. Aseta Taptic Engine  ja siinä kiinni oleva akun tarralevy koteloon ESD-suojatuilla pinseteillä.

3. Paina Taptic Enginen joustavan kaapelin pää liittimeen.

4. Kiinnitä yksi uusi superruuvi (923-06635) Taptic Engineen  (1) sinisellä momenttiruuvimeisselillä ja superruuvien vaihtopäällä.

5. Kiinnitä kaksi uutta ristipäistä ruuvia (923-06263) (2), (923-06636) (3) Taptic Engineen  sinisellä momenttiruuvimeisselillä ja JCIS-vaihtopäällä.

Viimeistele kokoaminen asentamalla seuraavat osat takaisin paikoilleen: